[mk3] pasy bezpieczeństwa (tył)
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- felicjator
- Ma gadane
- Kontakt:
[mk3] pasy bezpieczeństwa (tył)
Mam pytanie. jestem od niedawna pośiadaczem 3ki, rocznik 96
Czy z tyłu na środku kanapy jest biodrowy pas bezpieczeństwa? Mam trzeci zaczep a nie mam pasa (w bagażniku też)
Czy z tyłu na środku kanapy jest biodrowy pas bezpieczeństwa? Mam trzeci zaczep a nie mam pasa (w bagażniku też)
Ostatnio zmieniony wt maja 16, 2006 23:04 przez felicjator, łącznie zmieniany 1 raz.
- felicjator
- Ma gadane
- Kontakt:
- Paweł Marek
- V.I.P.
- felicjator
- Ma gadane
- Kontakt:
Ja marki, ojro i zapalniczkę jednorazową. Może założymy oddzielny temat "Kto co znalazł"
Grafik komputerowy, specjalista DTP
http://marcin.rokosz.biz
http://marcin.rokosz.biz
Wiec jednak moje pytanie nie bylo takie glupiefelicjator pisze:moja wina. moja wina. moja bardzo wielka wina. Właśnie dokonałem sprawdzenia pod siedzeniami....
Ja znalazlem stare belgijskie monety w przestrzeni na glosnik w boczku drzwi Jakims cudem musialy sie tam przeslizgnac z kieszeni drzwiowej (jest tam mala szparka pod przegrodka).
- felicjator
- Ma gadane
- Kontakt:
Nie było, ale najpierw sprawdziłem jeszcze raz dokładie bagaznik i postanowiłem podnieść kanapę a nie tylko połozyc oparcia i wtedy ZNALAZŁEM pas:) a po powrocie przeczytałem Twoja radę. Ale jakbym sam na to nie wpadł to pewnie poleciałbym do samochodu i zastosowal sie do Twoich sugestii:)inek01 pisze:Wiec jednak moje pytanie nie bylo takie glupie
auta kwitnące wiśnią