Moderator: G0 Karcio
nic ciekawego się nie dziejemichalqqr pisze:coś mi się o uszy obiło że parę zmian w golfiaczu jest![]()
nieeeshibbyOP pisze:nic ciekawego się nie dzieje![]()
praktycznie wszystko to co leży u mnie w domu już prawie rok i czekało na lepsze dni i założeniemichalqqr pisze:nieeeshibbyOP pisze:nic ciekawego się nie dzieje![]()
![]()
tłumik z tdika zamiast wielkiej rynny
do tego skończone hamulce
i niedługo montaż tunelu z Vento w sumie to nic
W sobotę jak będzie pogoda to działamy z kolegą, trzeba miernikiem posprawdzać czy wszystko działa tak jak powinno ew co się zepsuło, bo wszystko mam założone i niby podłączone ale coś 0 reakcjiOCIU pisze:Grzesiu jak zawsze zmiany na plusss. Tego brakowało właśnie na tyle
a jak sprawa z tempomatem wygląda?
zrobimyshibbyOP pisze:W sobotę jak będzie pogoda to działamy z kolegą, trzeba miernikiem posprawdzać czy wszystko działa tak jak powinno ew co się zepsuło, bo wszystko mam założone i niby podłączone ale coś 0 reakcji
Mam to samoshibbyOP pisze:W sobotę jak będzie pogoda to działamy z kolegą, trzeba miernikiem posprawdzać czy wszystko działa tak jak powinno ew co się zepsuło, bo wszystko mam założone i niby podłączone ale coś 0 reakcjiOCIU pisze:Grzesiu jak zawsze zmiany na plusss. Tego brakowało właśnie na tyle
a jak sprawa z tempomatem wygląda?
podpięteDj Darecki pisze:Mam to samoPodłączyłeś kabel z wtyczką niebieska do niebieskiej kostki? ( prędkość pojazdu )
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości