Może trochę to zabrzmi dziwnie
ale proponuję żebyś decyzję podjął całkowicie sam , a dlaczego?
Wśród kierowców przedewszystkim usłyszymy że najważniejsza jest regulacja głośności podczas jazdy - czyli jak widać w nowych modelach producenci sie postarali gdyż starsze modele posiadały klawisze "+" i "-"
inne głosy mówiły czytelny wyświetlacz - jak widać we wszytstkich modelach za dostępną cenę warunek też został spełniony
ktoś zapyta a brzmienie dzwięku?
i tutaj niestety wybór należy tylko do nas samych , większość osób które kupują nowy radioodtwarzacz samochodowy nie zdaje sobie sprawy z tego że zaczyna sie dla nich pasmo "udręki"
mianowicie wyglada to tak:
1.kupiłem takie radio jak mi polecił Zbyszek , u niego fajnie gra a u mnie pożal sie Boże
a) Zbyszek ma inne głośniki
b) Zbyszek ma inne auto
c) mnoże Zbyszek ma szczęscie w zyciu?
2 dlaczego moje radio tak słabo gra przeciez ma 4 x50 W
a) widocznie radia które mają 4 x 50 tak słabo grają

b) może czas na wymianę okablowania i głosników
c) a może czas na sprawdzenie czy lepiej gra radio 4x 50W czy wzmacniacz 4 x 20W
Pamietajmy barwa dzwięku odpowiadająca Zbyszkowi wcale nie musi byż dla nas wykładnią , jedni wolą pioneera z loudem i sopranami. Inni zaś Alpinę bądź Clariona ze wzmacniaczem z ustawieniami na "0" a jeszcze inni oryginalne radio do vw.
Aha i pamietajmy jadąc autem powinniśmy słyszeć muzykę ! A nie jak w wiekszości samochodów nucimy ją pod nosem bo z z głośników dobiega tylko umpa,umpa bez lini melodycznej
pozdrawiam i życzę trafnych decyzji
lol ale sie rozpisałem