[MKIII]Black USA by Kamill, VT, HCC,BBS RS-Foto
Moderator: G0 Karcio
mk III by Kamilloo myślę że godne uwagi ;d
Ale sie swieci chodza mi po glowie czerwone paski...
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=357343
[MKIII] by Kamilloo ,nowy grill GTI i halogeny
Wczoraj zabrałem się za usunięcie tylne wycieraczki,mam pół roku auto a ani razu jej nie używałem .Jednak kiedy odkręciłem wewnętrzną osłone pokrywy ujrzałem rudą
Doszedłem do wniosku że woda wdziera się do środka przez gniazda podświetlenia tablicy,postanowiłem wszystko zdjąć i poczyścić a co najważniejsze uszczelnić.
Jedna śruba listwy dała mi sie we znaki ,potraktowałem ją wiertarką
Tata wpadł na pomysł aby zamontować odblask Zwałowo wyglądało ;d
Po małym demontażu klapa wyglądała tak:
Dalej nie mam fotek z prac ale rudą wyczyściłem paierem ściernym i pomalowałem farbą podkładową,gniazda podświetlenia uszczelniłem silikonem,nic już nie powinno się tam dziać
Na koniec pokaże wam jak mam fajnie pomyślany wlel LPG
A oto efekty pracy z wczoraj wieczora i dziś do południa
Mi się podoba
W przyszłym tygodniu planuje zakupić grill na 2 żeberka ori GTI i ori halogeny przeroboine na dymne
Naklejka pseudo GTI z pod tylnej lamy dziś poleciała do kosza a , znaczek z przedniego zderzaka także został odklejony
Doszedłem do wniosku że woda wdziera się do środka przez gniazda podświetlenia tablicy,postanowiłem wszystko zdjąć i poczyścić a co najważniejsze uszczelnić.
Jedna śruba listwy dała mi sie we znaki ,potraktowałem ją wiertarką
Tata wpadł na pomysł aby zamontować odblask Zwałowo wyglądało ;d
Po małym demontażu klapa wyglądała tak:
Dalej nie mam fotek z prac ale rudą wyczyściłem paierem ściernym i pomalowałem farbą podkładową,gniazda podświetlenia uszczelniłem silikonem,nic już nie powinno się tam dziać
Na koniec pokaże wam jak mam fajnie pomyślany wlel LPG
A oto efekty pracy z wczoraj wieczora i dziś do południa
Mi się podoba
W przyszłym tygodniu planuje zakupić grill na 2 żeberka ori GTI i ori halogeny przeroboine na dymne
Naklejka pseudo GTI z pod tylnej lamy dziś poleciała do kosza a , znaczek z przedniego zderzaka także został odklejony
Ostatnio zmieniony pn lis 15, 2010 18:24 przez Kamill92, łącznie zmieniany 1 raz.
My mkIII USA ------> viewtopic.php?f=88&t=360038" onclick="window.open(this.href);return false;
Wejdź i oceń....
Im wolniej jedziesz tym dłużej Cię widzą ;)
Wejdź i oceń....
[MKIII] BLACK by Kamilloo kolejne zmiany
Nie zwalniamy tempa
Więc mała przymiarka grilla GTI i halogeników
Grill muszę pomalować, i tu nasuwa się pytanie bo ,żeberka to rzecz jasna że w kolor ,ale znaczek?? Czarny mat czy zostawić taki??
Myślę że teraz lepiej wygląda
W ciągu tygodnia powinienem wszystko ogarnąć od grilla po świecenie halogenów
Wkrótce więcej fot i lepszej jakości
Więc mała przymiarka grilla GTI i halogeników
Grill muszę pomalować, i tu nasuwa się pytanie bo ,żeberka to rzecz jasna że w kolor ,ale znaczek?? Czarny mat czy zostawić taki??
Myślę że teraz lepiej wygląda
W ciągu tygodnia powinienem wszystko ogarnąć od grilla po świecenie halogenów
Wkrótce więcej fot i lepszej jakości
My mkIII USA ------> viewtopic.php?f=88&t=360038" onclick="window.open(this.href);return false;
Wejdź i oceń....
Wejdź i oceń....
[MKIII] BLACK by Kamilloo nowy grill GTI i halogeny
Idziesz w dobry kierunku tylko tak jak wcześniej pisano niżej go i bd gti a co do znaczka to zostaw go tak jak jest
Fajny czarnuch tez widze ze w bardzo ładnym stanie ...Oby tak dalej Pzdr
o wiele lepszy jest czarny znaczek
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=485968 <-- Jeden z tysiąca
Re: [MKIII] BLACK by Kamilloo nowy grill GTI i halogeny
Planuję glebę -60 ,ale to na wiosnę,powiedziałbym na późną wiosnę, albo chociaż tyłek pójdzie na dół -40,teraz mam na przodzie sprężyny chyba to jest -40 i szeroki hokej i stoi tak :Sebek91 pisze:Idziesz w dobry kierunku tylko tak jak wcześniej pisano niżej go i bd gti a co do znaczka to zostaw go tak jak jest
Wejdź i oceń....
Wejdź i oceń....
Ladny golfik :d Troche już pomodzone ^^ No i jak na springi -40 to dobrze siedzi ^^. Ale jak dla mnie to szkoda ze no-name look ale to kwestia gustu
Moje małe wozidło viewtopic.php?f=87&t=352273 MK2 by kahn91
Re: [MKIII] BLACK by Kamilloo nowy grill GTI i halogeny
kahn91 jużî grill no name poleciał Siedzi już ori od GTI ,Halogeny też już święcą,wiązke zrobiłem sam teraz tylko poluje na emblemat od GTI w grill (może właściciele prawdziwych GTI mnie zadziobią, że chce zrobić z GLa GTI, ale tak mi sie podoba )kahn91 pisze:Ladny golfik :d Troche już pomodzone ^^ No i jak na springi -40 to dobrze siedzi ^^. Ale jak dla mnie to szkoda ze no-name look ale to kwestia gustu
Najbliższe plany(realizacja w ciągu 3 tygodni):
-Emblemat GTI w grill
-Hella Black Magic
Auto teraz prezentuje się teraz tak:
Wejdź i oceń....
Wejdź i oceń....
- asborsuk
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
nie no gofer fajny powodzenia w modach
Mk3 g60 viewtopic.php?f=88&t=362136 exxx
Mk4 vr5 forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=497984 exxx
Audi a8 4.2 v8 http://www.youtube.com/watch?v=i70YeVxnokU exxx
Mk3 R32 http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=535850 in progressss
Mk4 vr5 forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=497984 exxx
Audi a8 4.2 v8 http://www.youtube.com/watch?v=i70YeVxnokU exxx
Mk3 R32 http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=535850 in progressss
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
wszystko ok mody jak najbardziej na + , ale weź wywal ten wydech... i nie montuj emblematu GTI skoro to nie jest gti, ale działasz w dobrą stronę
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
I powiedzcie mi jak tu sie nie wkur... Pewnego dnia wychodzę ze szkoły ide na parking i zastaje taki widok:
Jakiś cham nie wyhamował albo nie wiem co i w dodatku jeszcze uciekł Jednym słowem załatwił mnie
Chyba nie muszę mówić jak się czułem,
Ale jak to mówią dzwon podstawa tiuningu więc postanowiłem sprzedać te lampy i kupiłem projektorki Już do mnie lecą,
Co prawda TYC ale dla mnie to nie robi różnicy,najważniejsze że w wersji black i z krzyżami ,klosze niewypiaskowane,odbłyśnik soczewki niby niewypalony
Jakiś cham nie wyhamował albo nie wiem co i w dodatku jeszcze uciekł Jednym słowem załatwił mnie
Chyba nie muszę mówić jak się czułem,
Ale jak to mówią dzwon podstawa tiuningu więc postanowiłem sprzedać te lampy i kupiłem projektorki Już do mnie lecą,
Co prawda TYC ale dla mnie to nie robi różnicy,najważniejsze że w wersji black i z krzyżami ,klosze niewypiaskowane,odbłyśnik soczewki niby niewypalony
Wejdź i oceń....
Wejdź i oceń....
- RafaelloW007
- Forum Master
[MKIII] BLACK by Kamilloo ,stłuczka......+projektory
skur*wysyna bym za jaja powiesił, dopytaj się czy w tamtym miejscu nie ma jakiegoś monitoringu, może by sie coś nagrało to byś miał nr rej.
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
[MKIII] BLACK by Kamilloo ,stłuczka......+projektory
no racja... jak bym takiego złapał to nie wiem co bym zrobił.... może ten ktoś przyjedzie jeszcze raz na parking i może go poznasz po wgniotce
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf