A jakie BMW miales? I dlaczego lepszy zakup (pomijajac, ze to VW)? Bo nosze sie z zamiarem zakupu 318 lub 320 cabrio i ewentualne informacje bylyby przydatnesys pisze:napewno lepszy od wcześniejszego BMW![]()
sys pisze:a oto jaki dostałem tekścik na gg...
"Czesc jak wy to robicie karki ze macie kase na dosc drogie autka???no bo wkoncu co kark to dziany.bez obrazy."....
...eh... stereotypowi ŁYSEGO czas powiedzieć stanowcze NIE...zapuszczam kłaki...
...dla ścisłości... odpisałem...
....powiem...co mi tam... żyje z pracy kobietKuntekinte pisze:sys pisze:a oto jaki dostałem tekścik na gg...
"Czesc jak wy to robicie karki ze macie kase na dosc drogie autka???no bo wkoncu co kark to dziany.bez obrazy."....
...eh... stereotypowi ŁYSEGO czas powiedzieć stanowcze NIE...zapuszczam kłaki...
...dla ścisłości... odpisałem...
![]()
![]()
Więc sys, jakt jest?
zartuje
...po przeczytaniu Twojego ostatniego zdania aż podskoczyłem od kompa i pognałem do warsztatu...LUSTRKA... na śmierć o nich zapomniałem...voytus2 pisze: a jak tam golfik? juz lusterka wisza??:D
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości