[mk3][OEM+]z miłości do detali
Moderator: G0 Karcio
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
G-STYLE~17'~threaded suspension~SQL audio~lot of rare parts~
piękne żółte haloo masz na myśli front czy coś jeszcze ?
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
www.vagradom.pl
nie zrozumieliśmy się - chodzi o listwy klamki itd w kolor, a czarny dół. Front z golfa tak jak jest No i koła w vento są co prawda również 17x8 ale opon 185/35 nie założę
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
aaa no to rzeczywiście, nie zrozumiałem, trochę bez żadnej sugestii na listwy poprzedni post był, tylko ogólnie 'o taki wygląd chodzi'
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
a bo parę stron temu mówiłem o tym, że kupiłem listwy w kolor i że będę malował itd. i były głosy i za i przeciw dlatego jak w końcu znalazłem fotkę auta w takiej konfiguracji (a o takie bardzo ciężko :/ ) to dałem
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
bo generalnie rzecz biorąc, moim subiektywnym zdaniem z tymi czarnymi listwami jest lepiej, pasują u Ciebie do lotki, hokeja itp itd zdaję sobie sprawę że utrzymanie takich plastików w ciągłej czystości i połysku jest trochę czasochłonne, poza tym wszystko może się znudzić.. nawet świecące plastiki a klamki też malujesz, coś chyba pisałeś o tym również?
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
pod kolor będzie ładniej, nawet nie ma co się zastanawiać,a ventyl bardzo elegancki, koła ładne, choć opony nie do jazdy na codzień i ten negatyw z tyłu średnio mi się podoba, no ale trzeba było upchać koła, ciekawe jakby te lusterka projektzwo zamontować do mk3, ktoś na forum miał i nie głupio wyglądało
- pankarol
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Widze kolega na vortexie sie pojawil.
Bardzo dobrze. Malo europejczykow na tej scenie. Same USy.
Nawet dostales quote'a swoich fotek. Gratki.
Co do lakierowania czarnych elementow - po co?
Tak wyglada swietnie.
Tak zostaw.
Pozdrawiam.
Bardzo dobrze. Malo europejczykow na tej scenie. Same USy.
Nawet dostales quote'a swoich fotek. Gratki.
Co do lakierowania czarnych elementow - po co?
Tak wyglada swietnie.
Tak zostaw.
Pozdrawiam.
Moja dwudziestka:
viewtopic.php?t=123016" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?t=123016" onclick="window.open(this.href);return false;
Zawsze podobały mi się auta z listwami w kolor 4 lata tak jeżdżę z czarnymi i chcę zmienić. Tym bardziej że jakby nie patrzyć w tym roku golfowi stuka 20 lat (produkcja wrzesień '91) a taki zabieg na pewno go odmłodzi . No i tak jak napisałem parę postów wyżej klamki również w kolor. Lusterka projektzwo ma np Kevin, ale dorwać takie jest bardzo trudno, no i nie koniecznie mi się podobają już prędzej od mk3.5 cabrio.
Ventyl z fotek jest pewnie typowo pod zloty itd i można sobie pozwolić na taśmę izolacyjną na felgach - ja swoim jeżdżę na co dzień i nie ma szans na takie hardcore-owe nastawy
CO do vwvortexa - tak jak tam napisałem, przejrzałem cały temat, ponad 300 stron i aut w tym kolorze było 3-4, więc stwierdziłem że tak być nie będzie i dałem fotki swojego... no to teraz jest 5 aut
Ventyl z fotek jest pewnie typowo pod zloty itd i można sobie pozwolić na taśmę izolacyjną na felgach - ja swoim jeżdżę na co dzień i nie ma szans na takie hardcore-owe nastawy
CO do vwvortexa - tak jak tam napisałem, przejrzałem cały temat, ponad 300 stron i aut w tym kolorze było 3-4, więc stwierdziłem że tak być nie będzie i dałem fotki swojego... no to teraz jest 5 aut
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
listwy w kolor to najlepsza opcja do mk3 oczywiscie zalezy w jakim stylu ma byc robione, ale u ciebie bedzie to dobrze wygladac. Z reszta sam mam pomalowane i listwy i klamki i nie zaluje
Właśnie powiedz mi, malowałeś normalne klamki czarne z mk3? Nie ma problemów z trzymaniem się lakieru?
..:VoyteQ:.., ale spoilerek na klapie zostanie chyba czarny co?
2,9vr6syncro viewtopic.php?f=88&t=301280" onclick="window.open(this.href);return false;
Rallye viewtopic.php?f=87&t=396054" onclick="window.open(this.href);return false;
Szanuj-się.pl http://www.szanuj-sie.pl/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Rallye viewtopic.php?f=87&t=396054" onclick="window.open(this.href);return false;
Szanuj-się.pl http://www.szanuj-sie.pl/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
vr6syncro, tak, nie podobają mi się lakierowane
- Adrianao8
- Kombinator
- Kontakt:
..:VoyteQ:..,
Dawaj listwy i klamki w kolor, będzie dobrze u Ciebie wyglądać, a hokej, progi i tylną dokładkę tak jak pisałeś zostaw czarną, myślę że wtedy osiągniesz zamieżony efekt
Dawaj listwy i klamki w kolor, będzie dobrze u Ciebie wyglądać, a hokej, progi i tylną dokładkę tak jak pisałeś zostaw czarną, myślę że wtedy osiągniesz zamieżony efekt