mój błąd sorkie! nie wiem czemu ale pomyślałem że CI teraz chodziło o tarcze
,
to że sprzęgła liczmy w Nm to akurat oczywiste ale dzięki że mnie uświadamiasz, akurat w katalogu podają jedynie kw(tak w przypadku luka) więc dlatego tak napisałem, piszę co widzę żeby zaraz ktoś nie napisał że z jakiego katalogu to wyczarowałem itp.
bo w żadnym nie ma napisane że vr6 wytrzyma 400nm lub i 500nm a forumowicze to potwierdzają że dobrze je znośi
zamach wyglądał bdb jego płaszczyzna w miejscu trzymania z tarczą nie była wyrzeźbiona jakby była wyrzeźbiona to bym raczej koła nie zakładał, ojciec mechanik zauważyłby że gówniany zamach również ;] no ale ojciec powiedział mi na dzień dobry że to docisk a ja to tylko teraz dowiodłem katalogiem
jak już pisałem i wyjaśniłem sprawę czego LUK w g60 trzyma tak ciulowo porównując go z sachsem, docisk jest o wiele słabszy!!!!w komplecie sachsa g60 docisk jest z vr6, w luk g60 docisk jest taki sam jak 2.0 16v ale nie taki jak w vr6,
ale nikt nie przyznał mi tu racji z tym ;p
dołożyłem mały dokumencik od sachsa i luka
kij z tym wszystkim biorę sachsa i tyle
EGR OUT,CAT OUT, 2.5 MILLTEK, ARL DOLOT, BIG SMIC, PANCAKE Z 1.8T,TURBO ASZ, WTRYSK 0,216 T4, JEDNOMAS i G60, QUICKSHIFTER Z AUDI TT,STABILIZATOR 25mm Eibach, Tył 23mm H&R, 17cali na 7,5cala et32 z AUDI TT,ROZPÓRKA UP-DOWN AUDI S3...