![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Czekam na dalsze zmiany..
Moderator: G0 Karcio
Powiem ci ,ze po wypadku zielonym i blaganiach dziewczyny chcialem kupic typowy dupowoz i dac sobie spokoj ,ale dlugo nie wytrzymalem no i takie sa efekty,Jetta stoi w garazu ,na codzien jezdze sluzbowka ,dziewczyna wciaz kocha ,wiec nie jest zleBolo GTI pisze:Fajny jetton. Dobrze, że po przygodzie z MK2 coś się ruszyło.
troche zostalo z golfa ,kilka rzeczy pojawilo sie w miedzyczasie z allegro i szrotow ,kilka rzeczy od znajomych i cos tam udalo sie ulepicSołtys77 pisze:Powiem że pełen podziwu jestem jak ten samochodzik się zmienił - pierwsze fotki a ostatnie to różnica kolosalna. Same fajne graty tam wsadzasz ... skąd Ty to bierzesz![]()
Ps. Na Wolin chyba się dokulasz?
Niestety ,ale mam nadzieje ,ze pewnego dnia przejdzieBolo GTI pisze:rejden, prawda jest taka, że ta choroba jest nieuleczalna..Można przestać na chwilę, ale zaraz wraca po przemyśleniach.
Spodobalo mi sie latanie Rp-kiem mimo tego ,ze duzo pali ...Chamillionaire pisze:Bardzo Nice:)A co z motorkiem będzie Traktor w planach??
Objechane strasznie ,co drugi szrotowoz kula sie na czyms takim.PzdrMłody90 pisze:adne koleczka
dzisiaj doszla kolejna drobna rzecz Ori zolte Halogeny HELLA :kubcor pisze:dawno nie patrzyłem... Niezły kocur z niej, nie no stary już wygląda świetnie, naprawdę, wystarczy koło i gleba + kilka drobnych rzeczy i mam piękny wóz
Jestem pełen podziwu
zrobionyJeżu pisze:rejden, Jetta jak dla mnie wypas dobe koło i gleba robia swoje,a może by tak zrobić smoked froncik
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości