Witam
Mam taki dylemat odnośnie dolotu do mojego mk5 gti.
Mianowicie kompletny dolot w compsporcie to koszt ok 2000zł a,że u mnie z funduszami cieżko to znalazłem cos takiego: http://moto.allegro.pl/fujita-vw-jetta- ... ml#gallery" onclick="window.open(this.href);return false;
I teraz moje zapytanie do was czy jest to dobre rozwiązanie czy ten dolot to zwykłe badziewie i lepiej dozbierac na CompSport ?
Z góry dziękuje za pomoc
pozdrawiam
Dolot mk5 dylemat
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, Borys, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Dolot mk5 dylemat
szukaj używanego dolotu z Audi TTS
a tak wogóle to jaką masz moc w aucie? bo do trochę ponad 300KM nie ma potrzeby zmiany dolotu
a tak wogóle to jaką masz moc w aucie? bo do trochę ponad 300KM nie ma potrzeby zmiany dolotu
Ostatnio zmieniony pn gru 27, 2010 15:39 przez krz_p, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Dolot mk5 dylemat
Aktualnie to mam fabryczne 200KM ale planuje zmienic właśnie dolot i zrobic wydech w MG Motorsport.
Chyba cieżko znaleźc dolot z Audi TTS.......masz może jakieś namiary?? Strony albo cokolwiek??
Chyba cieżko znaleźc dolot z Audi TTS.......masz może jakieś namiary?? Strony albo cokolwiek??
Dolot mk5 dylemat
allegro, giełdy samochodowe lub ASO
jeśli nie zamierzasz zmieniać turbosprężarki to dolot sobie odpuść, seria wystarcza bez problemu do 300KM
jeśli nie zamierzasz zmieniać turbosprężarki to dolot sobie odpuść, seria wystarcza bez problemu do 300KM
- stefan1989
- Użytkownik
Dolot mk5 dylemat
Ja uważam że jak kręcimy już ponad 250KM to dla własnego spokoju i troski o silnik wymienił bym IC na większe.