Cyfrowy wyświetlacz poziomu paliwa.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam
Mam pytanie czy jest możliwosć montażu jakiegoś małego cyfrowego wyświetlacza który bedzie nam pokazywał poziom paliwa w baku. Ile litrów nam zostało? Wiem że np. Vagiem mozemy sprawdzić ile mamy paliwa w baku i Vag podaje wartości w L. Wiec może pytanie jest takie czy można zrobić sobie taki wyświetlacz i na bierząco wiedziec ile litrów paliwa mamy w baku ?
Mam pytanie czy jest możliwosć montażu jakiegoś małego cyfrowego wyświetlacza który bedzie nam pokazywał poziom paliwa w baku. Ile litrów nam zostało? Wiem że np. Vagiem mozemy sprawdzić ile mamy paliwa w baku i Vag podaje wartości w L. Wiec może pytanie jest takie czy można zrobić sobie taki wyświetlacz i na bierząco wiedziec ile litrów paliwa mamy w baku ?
skoro np. fis ma możliwość pokazywania, jaki pozostał nam dystans do przejechania, to jakoś na pewno da rade tak zrobić. Przecież skądś on musi te dane wziąć, ile paliwa pozostało... Ale właśnie, jak vagiem sprawdzić poziom paliwa?
Nie pamiętam w na którym kanale ale 17 lub 46. Napiszę jutro jak będzie widno i skoczę do autka z laptopem. Na razie dodaje taką starą fotkę.
Ostatnio zmieniony wt sty 11, 2011 19:01 przez karolw2, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Cyfrowy wyświetlacz poziomu paliwa.
ciekawe na ile taki odczyt jest poprawny .Mi wskaznik czasami leży na płasko,fis pokazuje 10km a vag twierdzi że w baku jest 6-7 l
jeden z kolegów konkretnie seebst wspomniał że fis ma możliwość pokazywania ile zostało do przejechania, mam golfa IV z roku 2002, mam pełnego fisa, jak można włączyć coś takiego w moim samochodziku??
Czytaj czytaj czytaj. http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... hlight=oli" onclick="window.open(this.href);return false; , masz tam napisane wszystko co i jak