[GOLF MK2] Jedyny 9s VW w PL By lamik str.13
Moderator: G0 Karcio
[GOLF MK3] Szybkie VR6 Turbo By lamik
Sprawdziłem te przeguby i pasują w koło więc jak na razie sprawę półosi i przegubów zostawiam na czad kiedy skrzynia wejdzie do samochodu
Najszybszy VW w PL ET 9.99
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
W samochodzie będzie skrzynia drp z mk4 którą już posiadam. Nie znalazłem nigdzie skrzyni fsr
mk4 ma te same przeg. zew.
Mój kibel R32 wsadzamy Vortecha=======>
jedni kupują coraz nowsze, a drudzy coraz starsze
SWAPY 6v, 8v, 10v, 12v, 16v, 20v 24v i inne cuda
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
Re: [GOLF MK3] Szybkie VR6 Turbo By lamik
Transfer/przekladnia katowa zostaje?lamikluki pisze:W samochodzie będzie skrzynia drp z mk4 którą już posiadam. Nie znalazłem nigdzie skrzyni fsr
Jeszcze nie wiem czy przekładnia kontowa zostanie ale będe robił wszystko żeby jej nie byłoolozwirski pisze:Transfer/przekladnia katowa zostaje?lamikluki pisze:W samochodzie będzie skrzynia drp z mk4 którą już posiadam. Nie znalazłem nigdzie skrzyni fsr
Możliwe że są takie same ale przecież nie będę ich montowałBadyl pisze:mk4 ma te same przeg. zew.
dziś była lepsza pogoda więc nagrałem filmik z wnętrza samochodu.
Niestety droga była wilgotna i wyszło coś takiego.
[youtube][/youtube]
w zimę ciężko z dobrą przyczepnością
Niestety droga była wilgotna i wyszło coś takiego.
[youtube][/youtube]
w zimę ciężko z dobrą przyczepnością
-
- Nowicjusz
haha co to ma byc? te auto nie wie co to trakcja:) ale konkret maszyna jest hehe dobre niemniej jednak auto jest petarda gratuluje
ale to rwie hehe
one style, german style!!
mój Dziad viewtopic.php?f=87&t=473113
Nasza grupa facebook.com/vwaddictbk?ref=hl zapraszam do oglądania i lajkowania!!
mój Dziad viewtopic.php?f=87&t=473113
Nasza grupa facebook.com/vwaddictbk?ref=hl zapraszam do oglądania i lajkowania!!
- konrad141
- Forum Master
- Auto: Bora Sedes 4motion
- Silnik: AJM
- Kontakt:
ZA OSTRO :/
Piasek pisze: Ale po tym jak kumpla ojciec zapłacił 12 tyś zł za sportowego gołębia który nie wrócił z pierwszego lotu - nic mnie już nie zdziwi.
Więc tak po długim czasie zastanawiania się planowania i wymiarowania zrobiłem sobie sztywne koło zamachowe do skrzyni 6stki.
zrobiłem to podobnie jak na wcześniejszym zdjęciu które kolega z forum wrzucił i wygląda to tak
koło jest dużo lżejsze od dwumasa co ja uważam za zaletę
w sumie sprawę sprzęgła mam prawie skończoną brakuje mi jedynie tarczy 240mm z tłumikiem drgań bo niestety mam sztywną z dwumasa.
Gdyby ktoś chciał mam kompletnego dwumasa do Vr6 z mk4 na pozbyciu, mam też silnik i reszte osprzętu z VR6 24v
zrobiłem to podobnie jak na wcześniejszym zdjęciu które kolega z forum wrzucił i wygląda to tak
koło jest dużo lżejsze od dwumasa co ja uważam za zaletę
w sumie sprawę sprzęgła mam prawie skończoną brakuje mi jedynie tarczy 240mm z tłumikiem drgań bo niestety mam sztywną z dwumasa.
Gdyby ktoś chciał mam kompletnego dwumasa do Vr6 z mk4 na pozbyciu, mam też silnik i reszte osprzętu z VR6 24v
Może i pogoda zrobiła swoje, ale przypuszczam ze podobnie się na suchym zachowuje, bardzo fajnie ze idziesz w moc i się tym jarasz, Trzymam kciuki na za dobre czasy na wyścigach i powodzenia w dodawaniu koni