[GOLF MKIV] 1,9 TDI by KonradzikIV - powrót do serii
Moderator: G0 Karcio
[GOLF MKIV] 1,9 TDI by KonradzikIV swap na ARL !
Z tym co masz pod maską teraz bez ESP po śniegu pewnie musisz mieć dobrze wyczute życzenie kierowcy
- czajaa22
- Forum Master
- Kontakt:
KonradzikIV, ale brzydkie koła już nie wspominając o ilości brudu na aucie aż sobie zachowam te zdjęcie na pamiątkę Czekam na te słynne Roty zobaczymy jak to wyjdzie jak tak jak na powyższych fotach czerwonego nl to całkiem całkiem
R TDI PROJECT IN PROGRES http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=62&t=127178&p=1414461#p1414461 NA SPRZEDAZ
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
new one oby tym razem dłużej pochodziła
edit wojtek: naucz się wklejać zdjęcia
no przecież jest
jest bo poprawiłem nie lepiej Ci było kupić na chwilę używkę skoro i tak ma być większe docelowo ?
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
hmmm jak mam kupić używkę która będzie niepewna to wolałem dołożyć trochę i kupić coś czego będę pewien i w przyszłości ewentualnie będzie do sprzedania...:VoyteQ:.. pisze:jest bo poprawiłem nie lepiej Ci było kupić na chwilę używkę skoro i tak ma być większe docelowo ?
- Radas
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
mądra decyzja jak kupować jakieś zajechane padło to lepiej dołożyć i brać nówkę,sam szukałem arl to same szroty do kupienia w używkach a tak przynajmniej już masz na nią klientaKonradzikIV pisze:hmmm jak mam kupić używkę która będzie niepewna to wolałem dołożyć trochę i kupić coś czego będę pewien i w przyszłości ewentualnie będzie do sprzedania.
na nic koni kupa jak kierowca jakie ma znaczenie wynik z hamowni - ważne jak będzie auto z kierowcą jeździć
Re: [GOLF MKIV] 1,9 TDI by KonradzikIV swap na ARL !
Duże. Właśnie na wykresie bedzie dokladnie pokazane jak jezdzi..:VoyteQ:.. pisze:jakie ma znaczenie wynik z hamowni - ważne jak będzie auto z kierowcą jeździć
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
no i tu bym się kłócił, widziałem wiele wykresów - pięknych książkowych przykładów jak powinien wyglądać wykres a mimo to auto na ulicy nie jechało....alpha pisze:Duże. Właśnie na wykresie bedzie dokladnie pokazane jak jezdzi
szczerze nie wiem sam czy będę gdzieś jechał się hamować tylko po to żeby się potem spuszczać nad kreskami
- Dawca_Nerek
- Forum Master
olać te wykresy, wywalenie kasy, nic więcej to tak jakby się podniecać w Gran Turismo że jechało się na pierwszym miejscu liczy się kto w realu jest pierwszy na kolejnych światłachKonradzikIV pisze:szczerze nie wiem sam czy będę gdzieś jechał się hamować tylko po to żeby się potem spuszczać nad kreskami
Czasem na trasie spotykam prawdziwych szaleńców...
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasem naprawdę ciężko ich wyprzedzić...
Re: [GOLF MKIV] 1,9 TDI by KonradzikIV swap na ARL !
Konrad bez urazy ale nie ma czegoś takiego jak książkowe wykresy, swoją drogą ktoś cię musiał oszukac skoro twierdzisz że wykres nie pokrywa się z realiami, nie mówie tutaj o wynalazkach typu dynomet etc tylko prawdziwej obciążeniowej rolki. Każdy ma swoje zdanie, jednak ja zostane przy swoim a kreska prawde ci powieKonradzikIV pisze:no i tu bym się kłócił, widziałem wiele wykresów - pięknych książkowych przykładów jak powinien wyglądać wykres a mimo to auto na ulicy nie jechało....alpha pisze:Duże. Właśnie na wykresie bedzie dokladnie pokazane jak jezdzi
szczerze nie wiem sam czy będę gdzieś jechał się hamować tylko po to żeby się potem spuszczać nad kreskami
ja te kreski analizuje a nie spuszczam się nad nimi, przeanalizuj a powiedzą ci więcej niż moc i moment w peak'u i tak naprawde bedziesz wiedzial co masz robic aby byc pierwszy na najblizszych swiatlach jak to dawca_nerek pięknie ujoł.
Peace. EOT
alpha,
Zgadza się ,sam nie wyobrażam sobie jazdy autem po modyfikacjach bez wykresu z rolek....kierownika przekonamy do tego i wjedziemy na obciążeniówke ale najpierw niech wymieni ślimaka na turbo-teca/Dobry wybór przed BT/
Oczywiście wykres wykresem a ulica i tak wszystko zweryfikuje bo wykresami się nie jeźdźi ale wyciąga się z nich wnioski
Zgadza się ,sam nie wyobrażam sobie jazdy autem po modyfikacjach bez wykresu z rolek....kierownika przekonamy do tego i wjedziemy na obciążeniówke ale najpierw niech wymieni ślimaka na turbo-teca/Dobry wybór przed BT/
Oczywiście wykres wykresem a ulica i tak wszystko zweryfikuje bo wykresami się nie jeźdźi ale wyciąga się z nich wnioski