Helix W10 Competition - jaki wzmacniacz??
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
witam
zakupiłem głośnik Helix W10 Competition + Skrzynia 25 litrów MDF, prosze o porade jaki wzmacniacz do niego kupić tak do 400-500zł?? wzmacniacz tylko pod tego suba
pozdro
zakupiłem głośnik Helix W10 Competition + Skrzynia 25 litrów MDF, prosze o porade jaki wzmacniacz do niego kupić tak do 400-500zł?? wzmacniacz tylko pod tego suba
pozdro
Re: Helix W10 Competition - jaki wzmacniacz??
Skrzynia ma 300W RMS. Czyli wypadało by kupić wzmacniacz podobnej lub większej mocy by mógł dobrze sterować głośnikiem.
Myślę że niedrogim i dobrym wzmacniaczem będzie CARPOWER HPB-1502. Cena ok. 450zł za nowy, ma jakieś 500W RMS.
Myślę że niedrogim i dobrym wzmacniaczem będzie CARPOWER HPB-1502. Cena ok. 450zł za nowy, ma jakieś 500W RMS.
W10 Competition i Carpower ?! Do tego głośnika bardziej pasowałoby coś z wyższej półki..
Swoją drogą, zakupiłem P10 i też szukam napędu
Swoją drogą, zakupiłem P10 i też szukam napędu
-
- Forum Master
- Kontakt:
Skrzynia ma 300 RMS ale jak dostanie więcej, to nic jej się nie stanie jak nie przesadzisz z Gainem Myślę, że z tego jak by dostał ten Helix mocy, to by mogło grać
http://allegro.pl/wzmacniacz-i1414125848.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jest sporo pieców do suba, myślę, że jakieś propozycje się jeszcze pojawią.
http://allegro.pl/wzmacniacz-i1414125848.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jest sporo pieców do suba, myślę, że jakieś propozycje się jeszcze pojawią.
Re: Helix W10 Competition - jaki wzmacniacz??
Kolega nie sprecyzował czy ma być nowy czy używany.
Z nowych do 500zł raczej nic mocniejszego nie znajdzie.
Z nowych do 500zł raczej nic mocniejszego nie znajdzie.
wiadome, że używka bo z nowych to nic w tych pieniądzach nie kupi
który bedzie lepszy??
Phase Evo RS4 na przód i suba
lub
Phase Evo RS1
lub coś innego??
panowie doradzi ktoś? bo przyjdzie sub a nie będzie go czym napędzać
Phase Evo RS4 na przód i suba
lub
Phase Evo RS1
lub coś innego??
panowie doradzi ktoś? bo przyjdzie sub a nie będzie go czym napędzać
RS4 to porządny piec. Z powodzeniem poradzi sobie z przodem i subem. Tylko nasuwa się pytanie, jaki masz system przedni?
na przód ejszcze nic nie mam dopiero gdzies w maju cos zamontuje, narazie ten wzmacniacz ma napedzać tylko tego helixa
W takim wypadku, celuj w RS1. Po co RS4 ma się marnować i czekać do maja na przedni system Na wiosnę jak już zakupisz system przedni, to wtedy zajmiesz się polowaniem na jakiś wzmacniacz, który brzmieniowo będzie pasował do systemu przedniego
no chyba że jeszcze jakiś inny wzmacniacz polecicie pod tego suba??
jak by nie patrzeć to troche duzy ten piec
jak by nie patrzeć to troche duzy ten piec