[mk3][OEM+]z miłości do detali
Moderator: G0 Karcio
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
G-STYLE~17'~threaded suspension~SQL audio~lot of rare parts~
fura w projektach to pewnie swap sie szykuje na Rke
- Adrianao8
- Kombinator
- Kontakt:
..:VoyteQ:.., no w końcu auto w projektach
Fredi88 pisze:fura w projektach to pewnie swap sie szykuje na Rke
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
V8 z bawarki i przeniesienie napędu na tył
graty
graty
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
www.vagradom.pl
spokojnie spokojnie... już mówiłem jaki silnik będzie jak już będę zmieniał
A z takich bieżących spraw to jako że moja antena wyzionęła ducha to dzisiaj walczyłem z nową. Oczywiście każdy robi je inaczej, więc nie dało się po prostu wyjąć starej i włożyć nowej ale zrobiłem taką mieszankę ze starej i nowej anteny i udało się że działa.
Wiem, że mógłbym przenieść antenę na dach i by była antena na stałe - ale żadna dachowa nie zastąpi metrowej anteny, którą zawsze można całkiem schować jednym przyciskiem w trakcie jazdy
A z takich bieżących spraw to jako że moja antena wyzionęła ducha to dzisiaj walczyłem z nową. Oczywiście każdy robi je inaczej, więc nie dało się po prostu wyjąć starej i włożyć nowej ale zrobiłem taką mieszankę ze starej i nowej anteny i udało się że działa.
Wiem, że mógłbym przenieść antenę na dach i by była antena na stałe - ale żadna dachowa nie zastąpi metrowej anteny, którą zawsze można całkiem schować jednym przyciskiem w trakcie jazdy
..:VoyteQ:.. pisze:mógłbym przenieść antenę na dach i by była antena na stałe
... i by było ładniej
ja tam wolę, żeby mieć zawsze odbiór radia jak brzytwa. tym bardziej, że "moje tereny" to już początek gór i jadąc np 50 km do pracy cały czas jest "góra - dół - góra - dół" i w jeżdżąc przeróżnymi autami tak naprawdę tylko w swoim nie gubię zasięgu
Gratulacje z przeniesienia bo już dawno się należało !
Ideał. Detale robią wrażenie. Gratuluje!
dzięki wszystkim
Przyszła dzisiaj "mała paczuszka z USA" o której wspominałem jakiś czas temu jeżeli jutro będzie w miarę pogoda to poskładam do kupy wszystko i zobaczymy jak się sprawuje
Przyszła dzisiaj "mała paczuszka z USA" o której wspominałem jakiś czas temu jeżeli jutro będzie w miarę pogoda to poskładam do kupy wszystko i zobaczymy jak się sprawuje
tak jak pisałem niedawno zakupiłem zestaw wiązki z przekaźnikami. Dzisiaj opakowałem ją w uniwersalne pudełko na elektronikę i wszczepiłem samochodowi... udało się schować wszystko koło akumulatora Wieczorem okaże się jaki efekt dała ta zmiana, ale już gołym okiem w dzień widać, że lampy świecą jaśniej
No i z ciekawszych rzeczy to złożyłem dzisiaj do kupy puzzle ze stanów i założyłem na próbę na auto. Efekt jest taki jakiego się spodziewałem, dużo mniej huczy wiatr więcej fotek itd na wiosnę, to było tylko z ciekawości jak pasuje
No i z ciekawszych rzeczy to złożyłem dzisiaj do kupy puzzle ze stanów i założyłem na próbę na auto. Efekt jest taki jakiego się spodziewałem, dużo mniej huczy wiatr więcej fotek itd na wiosnę, to było tylko z ciekawości jak pasuje
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
piękna sprawa myślałem że będzie lekko szersza
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- konrad141
- Forum Master
- Auto: Bora Sedes 4motion
- Silnik: AJM
- Kontakt:
Kurde świetna ta owiewka , dlaczego przestali ją produkować :/
Piasek pisze: Ale po tym jak kumpla ojciec zapłacił 12 tyś zł za sportowego gołębia który nie wrócił z pierwszego lotu - nic mnie już nie zdziwi.
- Mack.
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: G-STYLE~17'~threaded suspension~SQL audio~lot of rare pa
dobra jest. patrząc od przodu ładnie schodzi się ku górze. i jest pomiędzy tymi listwami na dachu. ładnie, praktyczniePOOREK pisze:piękna sprawa myślałem że będzie lekko szersza