[MKIII]Black USA by Kamill, VT, HCC,BBS RS-Foto
Moderator: G0 Karcio
[MKIII] BLACK by Kamilloo,projektory,gofer na papierze ;d
no białe BOMBA !!
gdybym nie zaczął polerki całkowitej to kto wie może i też by taki kolor u mnie zawitał
gdybym nie zaczął polerki całkowitej to kto wie może i też by taki kolor u mnie zawitał
jest nowy nabytek VR6 niedlugo sie ukaże
Mój były golf III 1.8 PG G60 + Turbo Zapraszam !!
viewtopic.php?f=88&t=260405&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Mój były golf III 1.8 PG G60 + Turbo Zapraszam !!
viewtopic.php?f=88&t=260405&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Mały up jak się golf ma:
Ostatnio wymieniłem :
-Łożyska tylne
-Końcówki drążków kierowniczych (Oryginalne od nowości ''już'' się poddały )
-Blaszki odpychające zacisk hamulcowy
Parę fotek jak gofer wygląda na dzień 24.01.2011r.
Tak to wygląda na dziś
Ostatnio wymieniłem :
-Łożyska tylne
-Końcówki drążków kierowniczych (Oryginalne od nowości ''już'' się poddały )
-Blaszki odpychające zacisk hamulcowy
Parę fotek jak gofer wygląda na dzień 24.01.2011r.
Tak to wygląda na dziś
My mkIII USA ------> viewtopic.php?f=88&t=360038" onclick="window.open(this.href);return false;
Wejdź i oceń....
Im wolniej jedziesz tym dłużej Cię widzą ;)
Wejdź i oceń....
- mara_010
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
no Setup na zime ładnie się prezentuje do śniegu jak ta lala
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
[MKIII] BLACK by Kamilloo,projektory,mały up
tylko zrób coś z tym tłumikiem
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
Re: [MKIII] BLACK by Kamilloo,projektory,mały up
Myślę nad nim już Ale zime niech jeszcze przejeździrysiektr pisze:tylko zrób coś z tym tłumikiem
My mkIII USA ------> viewtopic.php?f=88&t=360038" onclick="window.open(this.href);return false;
Wejdź i oceń....
Wejdź i oceń....
[MKIII] BLACK by Kamilloo,projektory,mały up
No to trzeba trochę napisać co się dzieje a więc:
Stare fele sprzedały się i zostały zakupione nowe buty takie dokładnie jakie zamierzałem kupić czyli Borbet T 16'' przód 7,5cala et 35 tył 9cali et 30
Koła jutro będą już do mnie leciały , jak narazie plan zamierzony się spełnia, oby tak dalej , jutro udam się jeszcze po nowy hokej
Poza tym gofer ma się dobrze i śmiga bezproblemowo
Parę fot tylko 9J:
Stare fele sprzedały się i zostały zakupione nowe buty takie dokładnie jakie zamierzałem kupić czyli Borbet T 16'' przód 7,5cala et 35 tył 9cali et 30
Koła jutro będą już do mnie leciały , jak narazie plan zamierzony się spełnia, oby tak dalej , jutro udam się jeszcze po nowy hokej
Poza tym gofer ma się dobrze i śmiga bezproblemowo
Parę fot tylko 9J:
Wejdź i oceń....
Wejdź i oceń....
[MKIII] BLACK by Kamilloo,projektory, koło już jest ;)
Dobra fela i naciag oponki dobry .. Pozdro
Amerykancki TDi GT by CZEsŁaW
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=380877
US_RECARO-CC_MINI 17"_VF_TDi_GT_LB5R_FALTDACH
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=380877
US_RECARO-CC_MINI 17"_VF_TDi_GT_LB5R_FALTDACH
Dziś oto przyleciały do mnie kółka i także zakupiłem nowy hokej bo stary poległ na zaspach
To zostało ze starego hokeja XD
Oczywiście odrazu przymiarka koła Narazie zawias ori więc jest off road
Tak to jest z tyłem przy et 30:
Felgi trzeba raczej przelecieć autosolem,bo oczywiście to nie jest ich ostateczny blask
To zostało ze starego hokeja XD
Oczywiście odrazu przymiarka koła Narazie zawias ori więc jest off road
Tak to jest z tyłem przy et 30:
Felgi trzeba raczej przelecieć autosolem,bo oczywiście to nie jest ich ostateczny blask
Wejdź i oceń....
Wejdź i oceń....
Koła bardzo fajne - będzie ładnie się toczył - tylko teraz na przód przydałaby się inna oponka bo straszna różnica i śmiesznie wygląda
powodzenia
powodzenia
Dokładnie, na przodzie są 205/45 a optymalna oponka na 7,5J to według mnie 195/45 ,ale znowu to właśnie są nowe opony i szkoda się ich pozbywać
Ale chyba jednak spróbuje je sprzedać i kupić j.w.
Ale chyba jednak spróbuje je sprzedać i kupić j.w.
Wejdź i oceń....
Wejdź i oceń....
Re: [MKIII] BLACK by Kamilloo,projektory, koło już jest ;)
I to jaka Na razie go jeszcze nie obniżę bo dojazd do domu to jedno wielkie błoto Niech tylko obleci to poczuje ziemi0rzeł pisze:wygląda jak koza hehe
Wejdź i oceń....
Wejdź i oceń....
Pora coś napisać bo trochę pracuje nad golfem
Niedawno zagościł zenon ,myślę że optymalna barwa 5000K,jestem bardzo zadowolony jak to świeci,lampki oczywiście wyregulowałem żeby nie było
A poza tym cały czas pracowałem nad polerką alu, polerka była zaniedbana także trochę się napracowałem, w sumie poszły 2 tubki automaxa(wbrew pozorom zrobił robotę) i trochę tempo na największe syfy i plamy z utlenienia oraz 3 krążki filcowe na wiertarkę
tak wyglądał pierwszy krążek po pierwszej feldze :
Ale jednak filc filcowi nie równy,kiedy skończyły mi się 2 krążki (bo tyle na początku kupiłem) znalazłem w garażu jakiś stary filc, pociąłem go sobie na krążki i zacząłem dalej polerować,lecz po godzinie polerki rantu nie mogłem dojść do lustra,wtedy postanowiłem spróbować starym krążkiem i już za pierwszym obrotem na feldze ukazało się lustro, takkże to taka przestroga na przyszłość że to nie tylko od pasty zależy jaki efekt uzyskamy
Słabe foto nieoddające efektu:
Także ogólnie cały weekend spędziłem przy golfie
Koła już gotowe,teraz czekam aż puści grunt i obleci błoto co bym mógł go posadzić na glebie i kółka założyć
Niedawno zagościł zenon ,myślę że optymalna barwa 5000K,jestem bardzo zadowolony jak to świeci,lampki oczywiście wyregulowałem żeby nie było
A poza tym cały czas pracowałem nad polerką alu, polerka była zaniedbana także trochę się napracowałem, w sumie poszły 2 tubki automaxa(wbrew pozorom zrobił robotę) i trochę tempo na największe syfy i plamy z utlenienia oraz 3 krążki filcowe na wiertarkę
tak wyglądał pierwszy krążek po pierwszej feldze :
Ale jednak filc filcowi nie równy,kiedy skończyły mi się 2 krążki (bo tyle na początku kupiłem) znalazłem w garażu jakiś stary filc, pociąłem go sobie na krążki i zacząłem dalej polerować,lecz po godzinie polerki rantu nie mogłem dojść do lustra,wtedy postanowiłem spróbować starym krążkiem i już za pierwszym obrotem na feldze ukazało się lustro, takkże to taka przestroga na przyszłość że to nie tylko od pasty zależy jaki efekt uzyskamy
Słabe foto nieoddające efektu:
Także ogólnie cały weekend spędziłem przy golfie
Koła już gotowe,teraz czekam aż puści grunt i obleci błoto co bym mógł go posadzić na glebie i kółka założyć
Wejdź i oceń....
Wejdź i oceń....
- mazi
- Forum Master
- Kontakt:
[MKIII] BLACK by Kamilloo,projektory,xenon,Borbet T
no ładnie ładnie, kółka sie swieca:)
dokladnie filc tez wpływa
drogie te krazki na wiertarke?
dokladnie filc tez wpływa
drogie te krazki na wiertarke?