tomek799 pisze: magnetic napisał(a): Nie była mocno uderzona, raczej lekko stuknięta.
a poduszki wystrzelily?
tak,na kierownicy jest jakis wynalazek ...ogólnie szrot ...znajdę chwile to opiszę to auto bo widziałem i jeździłem nim
Więc tak, auto ma historię serwisową od 105 tys do 154 tyś ostatni wpis 09.2009,właś. prywatny auto w komisie....wspólnicy
Auto u nas od marca 2010 zarejestrowane , z fr. Miernik lakieru pokazał fabr. grubość na drzwiach ,dachu, klapie ,tylnich błotnikach ,przednie po mojemu zalozone po kupnie ich w kolorze ,maska malowana.Całe auto posiada jakies wgniotki i otarcia delikatne ale są wymagaja lakierowania .Wymieniony przedni pas,plastików troche ,zawor dolotu poklejony szmeksem .Brak wielu pierdółek ,2 srub maski
,spryski lamp nie chodzą ,jeden xen martwy, poduszka to jakas atrapa ,przedni zderzak to zamiennik
.Szyby w oryginale ,w bagazniku sporo dziwnej wilgoci ,maty głuszace sie lepia do paluchów .....tarcze z rantami ,klocków koncówka ,amortyzatory bez osłon,felgi wydarte na maxa ,opony z bąblami.....
.Najwiekszą wada tego auto to to że auto nie jedzie jak nalezy /mam odniesienie do innego R/czuc dragania na kierownicy podczas biegu jałowego a podczas pałowania drzy auto jak tdi bez dwumasu
Chyba starczy by auto zdyskwalfikować
jak nie to jeszcze cos naskrobe
Perełka z Ostrowca Świetokrzyskiego