MK II GTI TDI by Cinek
Moderator: G0 Karcio
-
- Forum Master
-
- Forum Master
wiadomoCinek pisze:jest, jak sie opona rozgrzeje
Gratuluje Golfa - niezłe autko rodzinne, ja też chcem takie.
Ostatnio zmieniony czw mar 25, 2010 19:31 przez Krzysiek W., łącznie zmieniany 1 raz.
Nic już nie będzie takie same.
- ...OSA...
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
no to przed jazda rozgrzewaj tak jak na cwiartkach robia , a tak powaznie to niezle ten silnik wymodziles gratuluje.jest, jak sie opona rozgrzeje
Ostatnio zmieniony sob mar 27, 2010 10:06 przez ...OSA..., łącznie zmieniany 1 raz.
dzieje sie, garaż sie remontuje żona dostała mk4, dwójka więcej stoi jak jeździ. brak czasu chwilowo na cokolwiek prócz bieżących drobnych grzebań
viewtopic.php?f=86&t=432970 końca nie ma nigdy...
MK II GTI TDI by Cinek
jako że zima idzie, dwójka dostała nowe opony a wraz z nimi skrzynie biegów. teraz prędkość max jest całkiem ładna, w granicach 220-230 a i przyspieszenie niewiele spadło. teraz zasłużony sen zimowy sporadycznie przerywany małymi wypadami i byle do wiosny
MK II GTI TDI by Cinek
Cinek,
czyli pacjent żyje i nawet jeździ, to dobrze. wpadnij kiedyś parchem na jamę zła do nas, bo się muszę fotelom i pasom przyjrzeć.
czyli pacjent żyje i nawet jeździ, to dobrze. wpadnij kiedyś parchem na jamę zła do nas, bo się muszę fotelom i pasom przyjrzeć.
S3 R30 Turbo by FROGRACINGxBRYNDZISM
MK II GTI TDI by Cinek
żyje żyje, i nawet miał przyjemność pościgać sie troszke na próbe
MK II GTI TDI by Cinek
nic tu sie nie dzieje ostatnio, to pokaże kupiony mały gadżet, który mam nadzieje ładnie sie przyjmie
do niego będzie kanalizacja 70mm, czyli zabawa na późnozimowe wieczory zapewniona
a wspomniałem już, że hamulce 256 sie skończyły ? nie ? to trza było wsadzić 280 i wydaje sie że wystarczy. był pomysł na zmiane na 5x100, ale seryjne sebringi by nie weszły więc odpuściłem
tak w ogóle to teraz mam większe możliwości, bo kupiłem se wiosną garaż. stan dość kiepski w chwili zakupu , ale teraz ma już brame, światło, kanał i kilka innych potrzebnych rzeczy. skończyły sie prace pod chmurką i można zacząć działać pomalutku
do niego będzie kanalizacja 70mm, czyli zabawa na późnozimowe wieczory zapewniona
a wspomniałem już, że hamulce 256 sie skończyły ? nie ? to trza było wsadzić 280 i wydaje sie że wystarczy. był pomysł na zmiane na 5x100, ale seryjne sebringi by nie weszły więc odpuściłem
tak w ogóle to teraz mam większe możliwości, bo kupiłem se wiosną garaż. stan dość kiepski w chwili zakupu , ale teraz ma już brame, światło, kanał i kilka innych potrzebnych rzeczy. skończyły sie prace pod chmurką i można zacząć działać pomalutku