koło zapasowe

Tutaj piszemy tylko o problemach związanych z podwoziem i zawieszeniem

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

richi9
Mały gagatek
Mały gagatek

koło zapasowe

Post autor: richi9 » pt sty 21, 2011 18:17

Niemiecka mysl techniczna mnie przeraża a zwałszcza wykończenie detali jak np koło zapasowe. Samochód Seat alhambra. Pół godziny luzowanie śruby a potem jazda na tyłku pod samochód ... Nie lepiej jest z schowkami wszystkie zatrzaski sa w częsciach przez przejechanie po dwóch dziurach ...Mówi sie że tylo niemiec a jak powiem takiego paścia to jeszcze nie miałem. silnik tez jest do kitu spalanie wieksze niż silnikach na pompach wtryskowych tylko innych markach ...Np fiat scudo 1.9td żałosne 92 konie a zwija asfalt że moge spaliny wachać... pompowtryski to porazka godna niemca... To nie technika na nasze paliwa i nasze kieszenie. Dobry znajomy powiedział "Nie kupie diesla puki paliwa dalej bedą jak z szamba"
przykre jestem ,ciekaw jak będzie z CR w VW...

Awatar użytkownika
psilos1
Forum Master
Forum Master

koło zapasowe

Post autor: psilos1 » pt sty 21, 2011 19:52

:kac: Od kiedy seat jest niemiecki...??

Awatar użytkownika
prezesik25
VWGolf.pl Killer
VWGolf.pl Killer
Kontakt:

koło zapasowe

Post autor: prezesik25 » pt sty 21, 2011 19:52

To trza se było kupić zwykłego golfa 3 z silnikiem 1Y - najzwyklejszy wolnossący ropol, tylko być lał wachę i jeździł.

Jak kupiłeś ch.... auto to potem nie wylewaj żalu na forum.

A po drugie - Seat to hiszpan :jezor:

Obrazek
Obrazek

richi9
Mały gagatek
Mały gagatek

Re: koło zapasowe

Post autor: richi9 » sob sty 22, 2011 13:30

ah zapomniałem że przecież to i to różni sie znaczkiem ,a wychodzi to samo badziewie odpuście sobie takie głupie uwagi...Nie wspomne że na zapasówka dana jest 15 calowa felga ...i nie wejdzie na zacisk... Uff mam dość tego cuda technologi z tego co pokazuje to badziewie to żal że technika niemiesko hiszpańska sięgneła dna...

Awatar użytkownika
Paweł Marek
V.I.P.
V.I.P.

koło zapasowe

Post autor: Paweł Marek » sob sty 22, 2011 14:40

co to za temat ma być, zamykam.

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.

Zablokowany

Wróć do „Podwozie i zawieszenie”