aż Cię zatwardzenie widzę wzięłoKonradzikIV pisze:
Dobrze idzie
Moderator: G0 Karcio
aż Cię zatwardzenie widzę wzięłoKonradzikIV pisze:
bedzie zaspawana bo otwieranie klapy będzie tak jak w mk5 czyli w znaczku VWalpha pisze:Ta klamka na dole tak zostaje?
no tylko że będzie przecież ładnie obrobiona i w środku wyłożona gumą taką jak ta pod podłokietnikiem co by kierownik mógł sobie tak wtykać drobne na myjniealpha pisze:Ta klamka na dole tak zostaje?
Kamel pisze:To w razie jak padnie akumulator
tak zostanie bo jak padnie akum to będzie rezerwowe otwieranieKonradzikIV pisze:Ta klamka na dole tak zostaje?
Co ty nie powiesz, naprawde nie wiedziałem jak działa mechanizm w mk5, konrad ma rozne pomysły więc bałem się faktycznie że ją zostawi co więcej poziom intelektualny co poniektórych miażdży panowie, tak trzeba to przyznać, jeden śmieszny post = jedna strona szydery, jest na to jakieś matematyczne równanie? debilizm wzrasta wprost proporcjonalnie do zaistniałej prowokacji, rozpacz, ok znawcy (czyt. onaniści) zastanawia mnie tyko skoro się tak nad nią spuszczacie czemu jeszcze nikt takiej nie ma, co za droga? czy spawać nikt nie umie? a może lakiernik rozkłada ręce, za dużo szpachli, co wpłynie na osiągi oczywiście na minus, ale za to dociąży tył, auto będzie się lepiej kleić do asfaltu. Jak chłopak zrobi to już nie będzie taki efekt bo miał pierwszy to już nie to samo... Bijecie piane a sami nic ciekawego nie zrobicie, ciekawe kto wniósł do tematu jakąś praktyczną wiedzę techniczną? przypomina mi się reklama media mark't - nie dla ..... Pisać każdy może, a powinno to być zabronione poniżej danego poziomu inteligencji.ozz pisze:bedzie zaspawana bo otwieranie klapy będzie tak jak w mk5 czyli w znaczku VWalpha pisze:Ta klamka na dole tak zostaje?
ło matko ale ty smędzisz, wszędzie te pretensje, tutaj, w temacie Sebka, weź człowieku stoperan i idź się wyżalić gdzieś indziej ;]alpha pisze: Co ty nie powiesz, naprawde nie wiedziałem jak działa mechanizm w mk5, konrad ma rozne pomysły więc bałem się faktycznie że ją zostawi co więcej poziom intelektualny co poniektórych miażdży panowie, tak trzeba to przyznać, jeden śmieszny post = jedna strona szydery, jest na to jakieś matematyczne równanie? debilizm wzrasta wprost proporcjonalnie do zaistniałej prowokacji, rozpacz, ok znawcy (czyt. onaniści) zastanawia mnie tyko skoro się tak nad nią spuszczacie czemu jeszcze nikt takiej nie ma, co za droga? czy spawać nikt nie umie? a może lakiernik rozkłada ręce, za dużo szpachli, co wpłynie na osiągi oczywiście na minus, ale za to dociąży tył, auto będzie się lepiej kleić do asfaltu. Jak chłopak zrobi to już nie będzie taki efekt bo miał pierwszy to już nie to samo... Bijecie piane a sami nic ciekawego nie zrobicie, ciekawe kto wniósł do tematu jakąś praktyczną wiedzę techniczną? przypomina mi się reklama media mark't - nie dla ..... Pisać każdy może, a powinno to być zabronione poniżej danego poziomu inteligencji.
Powodzenia znawcy, nie zaśmiecajcie chłopakowi jakże cudengo tematu.
P.s jak ktoś chce mnie nauczyć czegoś nowego to na pw prosze
Chłopie, o co kaman? napisałem Ci co i jak na serio co byś wiedział z czego chłopaki się śmieją i jak jest rzeczywiście z tą klapą a Ty masz jeszcze jakieś pretensje.alpha pisze:Co ty nie powiesz, naprawde nie wiedziałem jak działa mechanizm w mk5, konrad ma rozne pomysły więc bałem się faktycznie że ją zostawi co więcej poziom intelektualny co poniektórych miażdży panowie, tak trzeba to przyznać, jeden śmieszny post = jedna strona szydery, jest na to jakieś matematyczne równanie? debilizm wzrasta wprost proporcjonalnie do zaistniałej prowokacji, rozpacz, ok znawcy (czyt. onaniści) zastanawia mnie tyko skoro się tak nad nią spuszczacie czemu jeszcze nikt takiej nie ma, co za droga? czy spawać nikt nie umie? a może lakiernik rozkłada ręce, za dużo szpachli, co wpłynie na osiągi oczywiście na minus, ale za to dociąży tył, auto będzie się lepiej kleić do asfaltu. Jak chłopak zrobi to już nie będzie taki efekt bo miał pierwszy to już nie to samo... Bijecie piane a sami nic ciekawego nie zrobicie, ciekawe kto wniósł do tematu jakąś praktyczną wiedzę techniczną? przypomina mi się reklama media mark't - nie dla ..... Pisać każdy może, a powinno to być zabronione poniżej danego poziomu inteligencji.
Powodzenia znawcy, nie zaśmiecajcie chłopakowi jakże cudengo tematu.
P.s jak ktoś chce mnie nauczyć czegoś nowego to na pw prosze
kolego jesteś w błędzie i na nic te matematyczne rozwiązania bo ja już taką klape mam prawie od roku i nie trzeba być lakiernikiem ani blachażem żeby coś takiego wymodzić wystarczą chęcialpha pisze:zastanawia mnie tyko skoro się tak nad nią spuszczacie czemu jeszcze nikt takiej nie ma, co za droga? czy spawać nikt nie umie? a może lakiernik rozkłada ręce, za dużo szpachli,
tak dokładnieale ja chciałem bez przetłoczenia i taką sobie zrobiłem a konrad sobie zażyczył z przetłoczeniem i taką się mu zrobiKoVal pisze:Konradzik klapa będzie miodzio, trzeci5 u Ciebie chyba nie było tego przetłoczenia koło znaczka mk5 co nie ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 41 gości