Dzisiaj zrobiłem olejówke i wymieniłem krucieć od wody bo płyn uciekał więc i płyn nowy przyszedł

Moderator: G0 Karcio
co najlepsze to auto od nowości nigdy nie widziało past polerskich mleczek ani woskówKoVal pisze:ale widzę, że jeśli chodzi o połysk to jest klasa
ja Ci zazdroszcze malowania w ASO, nadal nie znalazłem lakiernika, który w sposób zadowalający dobrałby mi odcień LA7WFrykas pisze:co najlepsze to auto od nowości nigdy nie widziało past polerskich mleczek ani woskówjest po prostu myte i to wszystko
Mój w niemcowni podmalowywany ma błotnik i też widaćKoVal pisze:ja Ci zazdroszcze malowania w ASO, nadal nie znalazłem lakiernika, który w sposób zadowalający dobrałby mi odcień LA7WFrykas pisze:co najlepsze to auto od nowości nigdy nie widziało past polerskich mleczek ani woskówjest po prostu myte i to wszystko
I tutaj niezmierny szacunek, bo mówiąc szczerze myślałem, że te "wypasione" auta jeżdżą tylko kilka dni w rokuFrykas pisze:to auto spełnia obie te funkcjejezdzi na zloty a na codzien śmiga dzien w dzien bez wytchnienia na takiej samej glebie jak na zlotach
no dzieki dziekiMaciuśLDZ pisze:I tutaj niezmierny szacunek, bo mówiąc szczerze myślałem, że te "wypasione" auta jeżdżą tylko kilka dni w roku
Jeszcze raz gratulacje
wiela? i ile miecha?Frykas pisze: sprzedam opony 2x Falken 225/40/18 i 2x Pirelli P zero rosso 225/40/18![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości