ale ja mam niestety manualną skrzynięvrs pisze: A u Ciebie ile newtona jest? Hmm,..349Nm
SZERSZEŃ: Golf R + wydech MG + CS dolot i soft 3.0 = 360KM
Moderator: G0 Karcio
Re: Mk6 Golf R DSG 4x4 +300KM virus 2.00 by CS Łódź
I tak trzymaćkrz_p pisze:ale ja mam niestety manualną skrzynięvrs pisze: A u Ciebie ile newtona jest? Hmm,..349Nm
No ale na podstawie czego tak twierdzisz?daniel1d pisze:DSG wytrzymuje 450nm.
Pozdrawiam
Michał [vRS]
Manual Devil
Michał [vRS]
Manual Devil
Mk6 Golf R DSG 4x4 +300KM virus 2.00 by CS Łódź
Wiem to od osób które są w temacie takich skrzyń.vrs pisze: daniel1d napisał(a):DSG wytrzymuje 450nm.
No ale na podstawie czego tak twierdzisz?
www.proturbo.com.pl
Myślę że wiem co to za źródła i przyjmuję je za prawdziwe. I oby tak było...daniel1d pisze:Wiem to od osób które są w temacie takich skrzyń.
Pozdrawiam
Michał [vRS]
Manual Devil
Michał [vRS]
Manual Devil
Nabyłem drogą kupna ten numer TG, wisi w kibelku na honorowym haczykuvrs pisze:BTW. Golf R to hot hatch 2010 wg TG
Skrzynka DSG od okolic 500 Euro może być wzmocniona do 600Nm. PiSi ćwiczył temat z CompSportem jakiś czas temu. Teraz są nawet wzmocnienia do 800Nm, odpowiednio droższe, ale dla maniaków to nie problem. Ponoć
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
Jeżeli mówimy o produktach HGP to ja tam ceny coś od 2K EURO widzę.zlos pisze:Skrzynka DSG od okolic 500 Euro może być wzmocniona do 600Nm. PiSi ćwiczył temat z CompSportem jakiś czas temu. Teraz są nawet wzmocnienia do 800Nm, odpowiednio droższe, ale dla maniaków to nie problem. Ponoć
Pozdrawiam
Michał [vRS]
Manual Devil
Michał [vRS]
Manual Devil
Tylko coś mi się wydaje że to nie jest produkt hgp tylko pewnie jakiś luk plus ich marża..Tarczki do dsg luka lub jakiejś innej firmy nie pamiętam już dokładnie to koszt ok 3tyś złotych.vrs pisze:Jeżeli mówimy o produktach HGP to ja tam ceny coś od 2K EURO widzę.zlos pisze:Skrzynka DSG od okolic 500 Euro może być wzmocniona do 600Nm. PiSi ćwiczył temat z CompSportem jakiś czas temu. Teraz są nawet wzmocnienia do 800Nm, odpowiednio droższe, ale dla maniaków to nie problem. Ponoć
www.proturbo.com.pl
Eee to luz, to prawie to samo co sprzęgło do manual'a, 3K PLN to już dobra cenadaniel1d pisze:Tylko coś mi się wydaje że to nie jest produkt hgp tylko pewnie jakiś luk plus ich marża..Tarczki do dsg luka lub jakiejś innej firmy nie pamiętam już dokładnie to koszt ok 3tyś złotych.
Pozdrawiam
Michał [vRS]
Manual Devil
Michał [vRS]
Manual Devil
zlos czy podczas remap'u wirusa wgrywali przez OBD czy trzeba było pruć komputer? Bo z tego co do tej pory zauważyłem to opinie są sprzeczne
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
Nie zgodziłbym się na prucie kompa. Remap wszedł bezproblemowo przez OBD.MatthewG pisze:zlos czy podczas remap'u wirusa wgrywali przez OBD czy trzeba było pruć komputer? Bo z tego co do tej pory zauważyłem to opinie są sprzeczne
Ja też nie dlatego zapytałem. Ale dzięki Tobie jestem dobrej myśli
2015 - ... Mocy przybywaj?
Opinie są sprzeczne dlatego że to zależy od firmy i od tego jaki ma sprzęt.Są programatory którymi wgrywa się przez obd a są takie gdzie trzeba wylutowywać kości.MatthewG pisze:zlos czy podczas remap'u wirusa wgrywali przez OBD czy trzeba było pruć komputer? Bo z tego co do tej pory zauważyłem to opinie są sprzeczne
www.proturbo.com.pl
Akurat compsport ma sprzęt do komunikacji przez OBD. Nikt nie grzeje scalaków lutownicą.