Przywitałem się już w innym temacie ... Teraz pokażę moje padła, nie robię wyłącznie VWejów, ale forum jest o Volkswagenach, więc tylko je będę tu prezentował . Wszystko jest w skali 1:24.
Mk1, Plastik Fujimi, beżowy lakier, beżowe wnętrze, butla LPG w bagażniku , koło jeszcze niewiadome, raczej BBS... Grill oczywiście jest do malowania, uszczelki do poprawy...
Dżetta, przeróbka z Mk2 Fujimi, dorobiony tyłek. W planach była (?) Jetta Cichego, tzn. Beżowy lakier, brązowe wnętrze i TH. Najważniejsze już zrobione, ale wszystko jeszcze do poprawki...
Mk3 Cabrio, przeróbka z czterodrzwiowego hatchback'a, plany milion razy zmieniane, do fot założyłem Futury i tak jakoś mi się spodobała na nich ... Może z fioletowym lakierem i jasnym wnętrzem? Jak widać, zrobiony Vento Front, dość nieudolnie, R32 w komorze, i... do poprawek całość...
T1, lakier do Dot'a, wyszedł inny odcień, niż chciałem, w dodatku metallic... Plany: niebiski lakier, przecierki, rysy, obdarcia, ławka parkowa w środku zamiast kanapy, seryjne kółka z whitewalls'em, pełna gleba.
T3, lakier również do Dot'a, będzie taka sama kolorystyka jak w Mk1 wspomnianym wyżej.
Jest jeszcze jakieś Mk1, Mk2, Bora itd., ale o tym następnym razem.
Pozdrawiam.
Edit:
Coś nie tak z fotkami, przepraszam, już poprawiam...
Edit:
Wszystko GRO!
[W.I.P.] Jamnik
[W.I.P.] Jamnik
najbardziej trzymam kciuki za jette, gdyż sam chciałbym spróbować zrobić taki model tylną boczną szybę będziesz przerabiał? Jest inna w golfie i wydaje mi się że będzie bardzo istotnym elementem, który sprawi że proporcje będą zachowane, a przeróbka nie wydaje się ultratrudna