Dystans pomiedzy kielichem a kastą, amortyzatory przód
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Witam , panowie czy tak to powinno wygladac ? gdy samochod stoi na kołach ?
prawy
lewy
Gdy podniose jedna ze stron na lewarku złapie za koło to moge kołem ruszać góra dół na odcinku do 5 cm i kielich wtedy sie wysuwa i chowa.
Czy to nie powinno byc sztywne ? jaka może być przyczyna?
prawy
lewy
Gdy podniose jedna ze stron na lewarku złapie za koło to moge kołem ruszać góra dół na odcinku do 5 cm i kielich wtedy sie wysuwa i chowa.
Czy to nie powinno byc sztywne ? jaka może być przyczyna?
- majekMK2
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
może byc taki prześwit
a co do amorów to sprezyny ori??
a co do amorów to sprezyny ori??
Były golfik:/
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=111197
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=111197
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Re: Dystans pomiedzy kielichem a kastą, amortyzatory przód
Jak mi kolego powiesz co to znaczy "ori " i jak to psrawdzic to Ci odpowiem chodzi o to czy sa oryginalne ? vw
No dobra ale czy normalne jest ze przy podniesionym podniesionym samochodzie ja moge reka tak poruszac kołem ?
No dobra ale czy normalne jest ze przy podniesionym podniesionym samochodzie ja moge reka tak poruszac kołem ?
- Paweł Marek
- V.I.P.
Prześwit na fotkach jest duży, ułożyskowanie amortyzatorów jest już praktycznie na wykończeniu, świadczy o tym odległość talerzyków od kielicha . Jeśli jeszcze słyszysz głuche stuki na nierównościach - wymieniaj to nie pieniądz. Choć trzeba przyznać że ludzie nieraz jeżdżą aż im maski nie podniesie.
Kołem na ogół zawsze da się poruszyć na podniesionym aucie, a jeśli chodzi o ruchy góra dół całej kolumny właśnie na tym górnym mocowaniu to są dopuszczalne
Kołem na ogół zawsze da się poruszyć na podniesionym aucie, a jeśli chodzi o ruchy góra dół całej kolumny właśnie na tym górnym mocowaniu to są dopuszczalne
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
A mogł byś mi kolego powiedzieć co mam kupić ? czego szukać ? Jak to sie profesjonalnie nazywa? I czy da rade to wymienic "od gory" ?
- Paweł Marek
- V.I.P.
http://allegro.pl/lemforder-poduszka-am ... 63407.html" onclick="window.open(this.href);return false;
od góry nie, opisy sa na forum znajdź
od góry nie, opisy sa na forum znajdź
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
- Mały gagatek
Podepnę się z zapytaniem, wymieniłem ostatnio poduszki i wyglądają tak jak na foto zawieszenie ori czyli wychodzi na to,że na dzień dobry jest już jakaś lipa ??
- Paweł Marek
- V.I.P.
nie, jest ok, porównaj z fotkami z początku tematu. Patrz na prostych kołach zawsze