Mk5 GTI+ vs Mercedes SL 500
załsuga to pewnie ogromny moment obrotowy. Ale jak ktoś napisał to czołg więc nawet 300+ koni mu nie pomogło. Gratki
"Dodatkowa moc czyni cię szybszym na prostych, obniżenie wagi czyni cię szybszym wszędzie..."
Gratsy, na początku się trzymałeś, bo masz mniejszą masę, a potem wiadomo, moc Merca zrobiła swoje.
- Majiic
- Czerwona Strzala
- Kontakt:
Re: Mk5 GTI+ vs Mercedes SL 500
nie bardzo rozumiem o czym piszesz. Nigdzie nie swierdzilem ze mesiek mnie objechałmikew_86 pisze:Gratsy, na początku się trzymałeś, bo masz mniejszą masę, a potem wiadomo, moc Merca zrobiła swoje.
Graty zjedzenia gwiazdy...dobrze, że chłop nie jechał z jakimś lachonem...bo wstyd...pomarańczowy "tjuningowany" golf zjadł auto za cenę domu...jeszcze pewnie w dieslu był
Tam miało być "zrobiłaby swoje", w sensie przy wyższych prędkościach. W każdym razie gratsy.Majiic pisze:nie bardzo rozumiem o czym piszesz. Nigdzie nie swierdzilem ze mesiek mnie objechałmikew_86 pisze:Gratsy, na początku się trzymałeś, bo masz mniejszą masę, a potem wiadomo, moc Merca zrobiła swoje.
Oj Maciuś, gratuluje, golfik śmiga aż miło, a ja cały czas się przejażdżki doczekać nie moge, bo za każdym razem jak Cie spotykam to zalegasz na fotelu z piwem w ręku
Czytać nie umiecie? czy jest tu gdzieś napisane że był to SL 55 AMG? Zwykły SL500 z waga czołgu starował z "lekkim"golfem który ma parę km i Nm mniej niż ten czołg wątpiłbym nawet że powyżej 200kmh trzymałby się w miarę już równo za golfem
[url]http://www.youtube.com/watch?v=ij7GrSMpcAY[/url]
Zazdroszczę. U mnie taaaaka posucha, że aż piszczy. 3 tygodnie temu poganiałem jednego dnia S5 i S6, a potem jakby na mnie urok rzuciły - nic. Sucho. Niente. Empty. Nichts.Majiic pisze:Ostatnio mam przyjemnosc spotykac zacnych przeciwnikow do scigania.
Dzwoń kurde jak objechałeś, dojadę i poprawię!
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
- Raptus1984
- Gadatliwa bestia
jak ci sie cos nie podoba to zapraszam!a ty duber co myslisz ze ci wszystko wolno?masz dbac o pozadek a sam robisz syf w tematachmichael511 pisze:Spoko, Mietek to nie japoniec, kolega z nickiem na R raczej tu nie podymibongo pisze:znów za chwilę wyskoczy obrońca mercedesa i narobi syfu w temacie
nie napisalem tu ani jednego postu wiec...i nie jestesmy na "ty"Raptus1984 pisze:a ty duber