Turbinka...czy tak ma być?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
sprawdź wszystkie weze ktore wychodza z turba możliwe ze ktoryś jest pękniety i pod wplywem dodania gazu wąz się staje grubszy i ucieka Ci powietrze przez tą peknięta szczeline . I stąd ten gwizd sprawdź i daj znac jezeli ktorys bedzie pekniety to wyslij mi zdjecie na PW i ja Ci wysle nowy bo mam dużo czesci do PASSATA iTP ogolnie GRUPA VW
http://www.thaile-der.pl" onclick="window.open(this.href);return false;

Volkswagen Group is the best 

kalapita, ok. Dzięki. Mam nadzieję że to tylko jakiś wąż tak jak piszesz. Jutro będę miał autko na kanale to się obluka co i jak.
Dodam tylko, że auto - nie kopci, pali idealnie, równo chodzi, oleju nie bierze. To jest tak jakby słychać w układzie wydechowym (spod auta) gwizd wirnika i po puszczeniu gazu stopniowo cichnie. Dzieje się tak do ok. 2000 obr./min. Póżniej słychać tylko bardzo delikatnie zasysane powietrze...
Dodam tylko, że auto - nie kopci, pali idealnie, równo chodzi, oleju nie bierze. To jest tak jakby słychać w układzie wydechowym (spod auta) gwizd wirnika i po puszczeniu gazu stopniowo cichnie. Dzieje się tak do ok. 2000 obr./min. Póżniej słychać tylko bardzo delikatnie zasysane powietrze...