[mk4] Blenda-dokładka na tylną klapę
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Witam mam pytanie co myślicie o przymocowaniu blendy takiej jak tu http://www.peterbeers.net/vw_roadtrip/G ... _blend.htm" onclick="window.open(this.href);return false; ?? Czy lepiej dać listwę chromową?? myślę nad czymś takim ponieważ mam na tylnej klapie rdzę :/ (poprzedni właściciel chyba nie zauważył tego :/) i nie chciałbym mieć łat kolorowych po malowaniu tego. I od razu zapytam się czy wiecie gdzie mogę taką blendę (z linka) dostać?? Szukałem na allegro i w jakiś sklepach tuningowych i niema (lub źle szukam ).
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Włodary88
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
kiedyś była na allegro ale trochę inna tak że pasowała się ładnie ze zderzakiem na gładko kosztowała 350 zł o ile dobrze pamiętam fajny bajer ale trzeba pozbyć się klamki zrobić otwarcie zamka jak w MKV i spasować dokładkę na gładko z klapą żeby to dobrze wyglądało, dlatego polecam ci zrobić zaprawki a przy okazji po porstu pomalować klapę
Jesteś z Płocka lub okolic koniecznie zajrzyj!!
Sprzedam : SCHOWEK (BOX) CD FISCHER VW GOLF 4 BORA PASSAT B5
Nowy sposób na rdzę, zablendować ! Przecież to później również trzeba polakierować, przykleić, a w dodatku pasuje jak "weź się nie pokazuj na mieście".
no właśnie nie zauważyłeś chyba, że on chce to po prostu przykleić i jeździć Koszt u lakiernika zrobienia całej klapy to jakieś 500 zł zapewne, csjay nazbieraj i zrób to jak człowiekWłodary88 pisze: spasować dokładkę na gładko z klapą żeby to dobrze wyglądało
Moje BYŁE mk4:viewtopic.php?t=326999
Moje aktualne SLK 200 viewtopic.php?f=169&t=492094&p=5904624#p5904624
Moje aktualne SLK 200 viewtopic.php?f=169&t=492094&p=5904624#p5904624
nie nie może źle mnie zrozumieliście chcę pierw pozbyć się tej rdzy z klapy ze było wszystko jak należy i uniknąć malowania całej klapy. nie jestem na tyle szalony jak pisze Castillo, boję się tego ze zostanie ślad i tak po tej operacji i myślałem żeby to czymś zakryć. A rdze mam akurat pod klamka.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
U mnie niemiec zrobił taki tuning przed sprzedażą... wydaje mi się że wersja którą zastosował wygląda troche lepiej niż taka dokładka (która ma sens tylko przy pełnym łączeniu i usuwaniu klamki)
Re: [mk4] Blenda-dokładka na tylną klapę
Rdza na Mk4 pierwsze słysze to moze tam juz jest kilo szpachli bo wątpię żeby tak ori nie ruszana zardzewiałacsjay pisze: mam na tylnej klapie rdzę :/
[img]http://forum.vwslask.pl/images/signatures/3379816764ab30152cb4d0.jpg[/img]
- Włodary88
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Rdzewiejąca klamka klapy w mkIV to nic nowego
- bruzdi29
- Gadatliwa bestia
- Auto: Skoda Superb 2010 combi PLATINUM
- Silnik: CFGB
Re: [mk4] Blenda-dokładka na tylną klapę
Szczerze to pierwszy raz o tym słyszę i jeszcze nie dostrzegłem mkIV z tym problememWłodary88 pisze:Rdzewiejąca klamka klapy w mkIV to nic nowego
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=400126" onclick="window.open(this.href);return false; TEMAT AKTUALIZOWANY ! 09.08.2013 !
1.9 TDI AHF 110 KM ---> 140 KM na eibach-ach
Kupię :
Tunel środkowy przedni
Sprzedam części do mkIV :
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=119&t=544829" onclick="window.open(this.href);return false;
1.9 TDI AHF 110 KM ---> 140 KM na eibach-ach
Kupię :
Tunel środkowy przedni
Sprzedam części do mkIV :
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=119&t=544829" onclick="window.open(this.href);return false;
Dziś wieczorem pokaże jak wygląda ta rdza przypuszczam ze poprzedniemu właścicielowi ciekła wycieraczka i zostawił to. A woda się zbierała i poszło. bo rdza jest na samym rancie.
- Włodary88
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
u mnie jest ok ale jeśli gdzieś jest rdza w IV to właśnie koroduje klamka od bagażnika. Przyjrzyj się jak będziesz na jakiejś giełdzie czy zlocie. To jakaś wada konstrukcyjna
-
- ->|<-
To jest ORI lotka ? Jak się zwie, producent ?
Kupię:
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- kratki nawiewów z Bory.
" What does the World, mean to You ? "
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- kratki nawiewów z Bory.
" What does the World, mean to You ? "