[GOLF MK2] 16vt 325ps\353nm
Moderator: G0 Karcio
[GOLF MK2] ful wypas by golfiarz1
to bardzo dziwne.. moj us, jest o wiele bardziej miekki niz miekka decha EU.. ciekawe zjawisko.. ale tak jak mowilem w czwartek obejrze jeszcze ta druga co kupilem, moze wyjdzie tak jak mowisz..
- Romek84_44
- Użytkownik
- Kontakt:
Chyba zwariuję Stary Super działasz nie wiedziałem ze aż tak dajesz czadu. Wszystko na Tip Top
Brawo !!!
Brawo !!!
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=222856&postdays=0&postorder=asc&start=0]moje GTI 16V 20th Anniversary[/url]
- majekMK2
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
ja jak miałem deske US tez była o wiele miększa niz EU
Były golfik:/
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=111197
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=111197
Re: [GOLF MK2] ful wypas by golfiarz1
kacper_vwgolf pisze:to bardzo dziwne.. moj us, jest o wiele bardziej miekki niz miekka decha EU.. ciekawe zjawisko.. ale tak jak mowilem w czwartek obejrze jeszcze ta druga co kupilem, moze wyjdzie tak jak mowisz..
dawaj info bo moze zaczne rozgladac sie za kolejna chyba ze moja lezy w garazu i zawarzla i tak jest twardawa
mk2 16vt 325KM 353 NM
1/4 mili best et 12.7
1/4 mili best et 12.7
Nieźle się dzieje, kiedy to będzie jeździć?? Kolejna dobra 16V dmuchnięta na forum
toffic pisze:Nieźle się dzieje, kiedy to będzie jeździć?? Kolejna dobra 16V dmuchnięta na forum
plan jest na poczatek maja ma juz jedzic potem zostanie mi zrobienie troche elktryki bo teraz niema jak i poskladanie srodka
a w wakacje ma byc juz wszystko na tip top i tyle na ten rok
mk2 16vt 325KM 353 NM
1/4 mili best et 12.7
1/4 mili best et 12.7
golfiarz1, przyszla moja druga decha US i jest tak jak myslelismy, sa 2 rodzaje tych US'ow.. zaraz leci do Ciebie priv z fotkami i wnioskami
kacper_vwgolf pisze:golfiarz1, przyszla moja druga decha US i jest tak jak myslelismy, sa 2 rodzaje tych US'ow.. zaraz leci do Ciebie priv z fotkami i wnioskami
no wlasnie i w starszym typie jak ja mam wszystko pasi z wersji eu
dzisaj pprzyszla nowa pompa wspomagania skrecona juz zapa w sobote montaz reszty osprzetu silnika
i wreszcie udalo sie upolowac ostatni element digifitza panel minut i godzin z kontrolka ABS teraz juz sa wszystkie klocki ukladanki i po niedzieli jak pogoda pozwoli walka z reszta elektryki w srodku
mk2 16vt 325KM 353 NM
1/4 mili best et 12.7
1/4 mili best et 12.7
- barteKKK03
- V.I.P.
Widzę że też z przekreśleniem.. ostatnio widziałem Golfa z panelem bez przekreślenia, ale gość mimo dopłaty nie chciał się zamienić na mój.
barteKKK03 pisze:Widzę że też z przekreśleniem.. ostatnio widziałem Golfa z panelem bez przekreślenia, ale gość mimo dopłaty nie chciał się zamienić na mój.
dobry taki niz zaden tego tez rok szukalema mialem juz myslec nad zrobieniem samemu z normalnego i mialem u siebie kontrolke abs i zrobic z 2 jedna ale juz mam za soba 1 kombinacje mniej
mk2 16vt 325KM 353 NM
1/4 mili best et 12.7
1/4 mili best et 12.7
ni i kolejne graty kpl wskaznikow auto guage sa juz te wazniejsze by monitoraowac to autko
i jak to zwykle bywa przy takich modach cos pod gorke tym razem przerabialem osprzet na ten z silnika ABF i co sie okazalo wszystko na pasek 6pk pasuje tylko na clinowy nie kazde kolo w innej osi niebylo co myslec tylko tokarz i mamy nowe lekkie kola na pompe wody i wspomagania z odpowiednim odsadzeniem jutro paski nowe kupic i poskrecac na gotowo
i jak to zwykle bywa przy takich modach cos pod gorke tym razem przerabialem osprzet na ten z silnika ABF i co sie okazalo wszystko na pasek 6pk pasuje tylko na clinowy nie kazde kolo w innej osi niebylo co myslec tylko tokarz i mamy nowe lekkie kola na pompe wody i wspomagania z odpowiednim odsadzeniem jutro paski nowe kupic i poskrecac na gotowo
Ostatnio zmieniony sob lut 19, 2011 17:53 przez golfiarz1, łącznie zmieniany 1 raz.
mk2 16vt 325KM 353 NM
1/4 mili best et 12.7
1/4 mili best et 12.7
chyba nie ta fotka
1.9 TD boost pin,KW,1,2bar,smoked front
viewtopic.php?f=88&t=217777" onclick="window.open(this.href);return false;
obecny KwiatkoVWóz
1.9 TDI 1Z+ 216,BBS RS,FMIC,FK,Raid HP
viewtopic.php?f=88&t=378323" onclick="window.open(this.href);return false;
Vagowanie,odczyt,kasowanie błędów
viewtopic.php?f=88&t=217777" onclick="window.open(this.href);return false;