a3 8p bkd+ vs crx
a3 8p bkd+ vs crx
Dojeżdzam do świateł widząc w lusterku coś szybko się zbliżającego.., po chwili widzę crx'a i audi a4 2.0 tdi 140km. Panowie ustawili się obok siebie i rozmawiają i gazują;d, to już wiadomo co się szykuje. Audi na lewym pasie, crx na środkowym, ja za crxem;). Esp off, zielone, crx od razu wychodzi na prowadzenie a4 zostaje bardzo z tyłu ja na prawy pas i gonie, pod koniec 2 biegu już byłem na dupie crxa, wpiąłem 3 bieg i ewidentnie widać było, że go powolutku wyprzedzam, kończy mi się 3 bieg a tu na prawym pasie coś stoi..., niestety musiałem wjechać za crxa i odpuściłem bo zbliżaliśmy się do świateł.
Podsumowując: 'prawie kill', Nie wiem co siedziało w crxie, nie rozmawiałem z kierowcą, u mnie ok 180km i 410nm by compsport.
Szczerze, się zdziwiłem bo myślałem, że nie będzie polotu z takim crxem.
Podsumowując: 'prawie kill', Nie wiem co siedziało w crxie, nie rozmawiałem z kierowcą, u mnie ok 180km i 410nm by compsport.
Szczerze, się zdziwiłem bo myślałem, że nie będzie polotu z takim crxem.
Re: a3 8p bkd+ vs crx
150ps tez latało w rexieKrzyh00 pisze:seryjny crx ma 124KM wiec jak najbardziej realne ze bys go zrobil
Był MK2 GT RP swap 16V PL jest VA GT a w tyrce T5 AXB
a3 8p bkd+ vs crx
Zazwyczaj jak ktoś ma dziś CRX to nie jeździ serią. Także możesz się nie dowiedzieć co tam siedziało. Warto by się ustawić jeszcze raz
"Dodatkowa moc czyni cię szybszym na prostych, obniżenie wagi czyni cię szybszym wszędzie..."
tylko ze nie mialby do niego zadnego podejscia niestetymarcin 78 pisze:150ps tez latało w rexieKrzyh00 pisze:seryjny crx ma 124KM wiec jak najbardziej realne ze bys go zrobil
takie czasy podjedziesz do sejko i nie myślisz nawet żeby się ganiać,zanim załapiesz sejki na następnych światłach mówi Ci że ma 1.4 TURBO iKrzyh00 pisze:tylko ze nie mialby do niego zadnego podejscia niestetymarcin 78 pisze:150ps tez latało w rexieKrzyh00 pisze:seryjny crx ma 124KM wiec jak najbardziej realne ze bys go zrobil
Był MK2 GT RP swap 16V PL jest VA GT a w tyrce T5 AXB
a3 8p bkd+ vs crx
Pamiętajcie że CRX to "wydmuszka" więc może byś go objechał może nie. Tak czy siak gratki za prawie kill
"Dodatkowa moc czyni cię szybszym na prostych, obniżenie wagi czyni cię szybszym wszędzie..."
a3 8p bkd+ vs crx
seryjne 124km w crx wazy ponzej 1000 kg wiec delikatnie odchudzony jedzie grubo z wydechem i dolotem + redukcja wagi spokojnie moze nawiazac do polowy 3 biegu walke z b16a1
niewiem ile mocy po sofcie u kolegi ale 195 konne a3 odemnie z wioski niemialo szans z rexem ed9
niewiem ile mocy po sofcie u kolegi ale 195 konne a3 odemnie z wioski niemialo szans z rexem ed9
dead slow but still forward
a3 8p bkd+ vs crx
zależy co kto ma na myśli mówiąc "nie ma szans"
crx ed9 @ 140 hp - odchudzony ma ponad 6 sek do 100
a3 ośka (ok1200kg) na 195hp będzie miało poniżej 7 (jeśli dv nie puszcza itp.) ja myślę że jednak nie będzie bez szans :p
crx ed9 @ 140 hp - odchudzony ma ponad 6 sek do 100
a3 ośka (ok1200kg) na 195hp będzie miało poniżej 7 (jeśli dv nie puszcza itp.) ja myślę że jednak nie będzie bez szans :p
a3 8p bkd+ vs crx
zgoda
ja niema szans rozumiem jest z tylu - jak sa 2 auta to jestes albo z przodu albo z tylu i albo wygrywasz albo niemasz szans
zgadzam sie z toba odnosnie tej wagi etc - tylko do 100 moze i tak bedzie rowno roznica taka co sie dzieje potem bo crx slyna z bardzo krotkiego 3 biegu mialem honde crx i mam sporo znajomych z tymi autami waga robi swoje
roznica polega na tym ze taki odchudzony crx regularnie strzelal niska 15 na 400 metrow
tamto a3 softowany w compsporcie ma na cwiartke 15.35
niespotkalem 195 konnego 1.8t ktore regularnie strzelalo ponizej 7 do 100 a mierzylem ludziom juz XX aut zazwyczaj jest 7,3 - 7,5
rexem byle jak ruszysz nawet z 5 tys i trakcja sie znajdzie szybciej niz zle ruszonym 1.8t
co do scigania sie z praktycznie fabrycznymi hondami mam sporo dystansu bo wiem ze te auta do pewnego momentu modow w 1.8t sa niestety poza zasiegiem zarowno z racji charakterystyki silnika jak i niskiej wagi
jako przyklad podam fakt że moj kolega majac zdrowe b16a1 tylko z wydechem na biednej hamowni wyplul 170 koni pojechal rowno z 230 konnym fiatem coupe ktory ma juz szpere a i kierownik ogarnial wolanty
waga robi mega robote
ed9 ponizej tony , ee8 1070kg
golf moj pelna opcja bez skory i tempomatu ma 1220 kg bez kierowcy
a3 sa jeszcze bogaciej wyposazone i lepsze materialy
ja niema szans rozumiem jest z tylu - jak sa 2 auta to jestes albo z przodu albo z tylu i albo wygrywasz albo niemasz szans
zgadzam sie z toba odnosnie tej wagi etc - tylko do 100 moze i tak bedzie rowno roznica taka co sie dzieje potem bo crx slyna z bardzo krotkiego 3 biegu mialem honde crx i mam sporo znajomych z tymi autami waga robi swoje
roznica polega na tym ze taki odchudzony crx regularnie strzelal niska 15 na 400 metrow
tamto a3 softowany w compsporcie ma na cwiartke 15.35
niespotkalem 195 konnego 1.8t ktore regularnie strzelalo ponizej 7 do 100 a mierzylem ludziom juz XX aut zazwyczaj jest 7,3 - 7,5
rexem byle jak ruszysz nawet z 5 tys i trakcja sie znajdzie szybciej niz zle ruszonym 1.8t
co do scigania sie z praktycznie fabrycznymi hondami mam sporo dystansu bo wiem ze te auta do pewnego momentu modow w 1.8t sa niestety poza zasiegiem zarowno z racji charakterystyki silnika jak i niskiej wagi
jako przyklad podam fakt że moj kolega majac zdrowe b16a1 tylko z wydechem na biednej hamowni wyplul 170 koni pojechal rowno z 230 konnym fiatem coupe ktory ma juz szpere a i kierownik ogarnial wolanty
waga robi mega robote
ed9 ponizej tony , ee8 1070kg
golf moj pelna opcja bez skory i tempomatu ma 1220 kg bez kierowcy
a3 sa jeszcze bogaciej wyposazone i lepsze materialy
a3 8p bkd+ vs crx
Nigdy go jeszcze nie mierzyłem jakie ma osiągi, jak myślicie?, 16' opony, nie mam dsg:) (wielka szkoda).. , Pozdrawiam
a3 8p bkd+ vs crx
a jaka masz moc w tym 2.0tdi po sofcie ??
zapraszam przy okazji do częstochowy to sie wszystko pomierzy w lato zabierz żonę/dziewczynę na zwiedzanie jasnej gory przy okazji sobie zmierzysz to i owo
zapraszam przy okazji do częstochowy to sie wszystko pomierzy w lato zabierz żonę/dziewczynę na zwiedzanie jasnej gory przy okazji sobie zmierzysz to i owo
a3 8p bkd+ vs crx
Ja łapałem się z CRX świeżo złożonym(124KM) ... I muszę przyznać że zapiernicza ... Lekko mnie dochodził(start z rolki) do 150km/h dalej odpuściliśmy ... skubaniec ...
...