Zimny Chirurg, az mi zal ciebie... skoro umiesz czytac to czytaj od poczatku do konca . pisze ze sam jestes paprok bo kleisz silikonem cos co ma byc w idealnym stanie czystosci ( co sam defacto teraz potwierdzasz ze
Bo nawet ja wiem ze najmniejszy paprok w układzie paliwowym to koniec dla pompek
nawet ludzie pozbawieni rozumu wiedza ze to nie jest prawda, prawda jest to ze fuksem uszkodzenie wywolane brudem moze miescic sie w zakresie tolerancji czesci przez jakis czas.
nie jest wazne ile dasz masy, bo kazda ilosc jest zla w ukladzie paliwowym, dajac jej rozna ilosc zmieniasz tylko okres w ktorym usterka stanie sie pozatolerancyjna,
pompki powinienes zdjac aby lekko zmadrzec i by wkoncu przestac walic debilnymi tekstami ze silikon jest ok, bo napewno bys ujrzal swoja minimalna ilosc osadzona gdzies gdzie jej nie nalozyles. domyslam sie ze i to nie zmieni faktu ze twierdzic bedziecie ze to super sprawa a taki kawaltek nikomu nie szkodzi. jak chcesz ty czy kto inny drutowac fure silikonem to se robic mozecie co chcecie,oby tylko nie wyskakiwac z tekstem ze naprawilem silikonem. bo mozna powiedziec rownie dobrze zreanimowalem trupa makijazem:)