Witam,
czy ktoś z Was próbował pomalować zderzaki w MK3 pod kolor nadwozia z zamontowanymi oryginalnie czarnymi?
Przymierzam się już od dłuższego czasu do ich pomalowania, ale nie wiem jakich kosztów się spodziewać i jak to wyjdzie.
Bardzo chętnie bym popatrzył na finalny wygląd takiego zabiegu (myślę, że raczej upiekszającego) więc fotki mile widziane.
Malowanie zderzaków MK3
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Undertaker
- Mały gagatek
Potwierdzam - kilka wartstw podkładu, porządny lakernik i jest OK.
Ale porządny, bo widziałem też wielokrotnie jak się taki lakier złuszcza ludziom po roku.
Ba, nawet kiedyś mi koleś pokazał jak mu polakierowali czarny porysowany zderzak z powrotem na czarno aby wyglądało na plastik. Efekt nesamowity.
Ale porządny, bo widziałem też wielokrotnie jak się taki lakier złuszcza ludziom po roku.
Ba, nawet kiedyś mi koleś pokazał jak mu polakierowali czarny porysowany zderzak z powrotem na czarno aby wyglądało na plastik. Efekt nesamowity.
- Undertaker
- Mały gagatek
Co do wrażeń estetycznych to nie mam wątpliwości, że musi być lepiej. Dzieki chłopaki za opinię, ale jeszcze jedno. Chodzi mi o koszty dobrze zrobionej roboty, jak dużego nakładu peniężnego będzie to wymagało? Produkty zakupię sam, a lakiernik określi się w momencie rozmowy z nim.
Ile trzeba kupić podkładu i jakie mniej więcej ceny są tych podkładów?
Ile trzeba kupić podkładu i jakie mniej więcej ceny są tych podkładów?
YOUR PRETTY FACE IS GOING TO HELL
-
- Forum Master
- Undertaker
- Mały gagatek