jetta robi robote,gleba,kolo,kolor jak dla mnie bomba
![food :food:](./images/smilies/food.gif)
Moderator: G0 Karcio
no to jeszcze trochę do fotek ,auto jest robione na spokojnie bez niepotrzebnej werwy.fOniK pisze:brawo, czekam na pierwsze fotki z malowania ? jakiej firmy uzywasz podkladow i lakierow ?
Środek i tak będzie obszywany wiec nie ma to jakiegoś większego znaczenia ,jakie Recaro trafiły do środka ważne ,że są dobrze wyprofilowane i przyjemnie się w nich siedzi,dodam tylko ze tylna kanapa dostanie góre od mk IV i to tez tylko z jednego powodu ,ze pasażerowie maja do dyspozycji podłokietnik.Całość będzie stylizowana na Golfa GTI i uwierz mi ,że gdybym nie opisał co i jak to nie byłbyś w stanie odróżnić skąd to były Recaro mk III czy mk II.PzdrMiszon201 pisze:Ogólnie nie podoba mi się jak jest mieszane MK2 z MK3 czy MK4 jezeli chodzi o środek!! MK2 to MK 2 ale tu to pasuje. Wypas wygląda na BBS'ach i taj glebie.
co Cie tak odpycha od tej vrki??? to ze trzeba troche kasy aby miec ta serie??? no fakt ale to juz tak musi byc...rejden pisze:Miala wyladowac VR-ka pod maska ,ale postanowilem ogarnac blachy i obszyc srodek ,poza tym im wiecej czytam o VR-ce tym bardziej odechciewa mi sie tego silnika pod maska dlatego narazie pozostanie poczciwy RP-k moze w jakiejs innej opcji kolorystycznej .
po 1 ten temat:krzysiek08 pisze:co Cie tak odpycha od tej vrki??? to ze trzeba troche kasy aby miec ta serie??? no fakt ale to juz tak musi byc...rejden pisze:Miala wyladowac VR-ka pod maska ,ale postanowilem ogarnac blachy i obszyc srodek ,poza tym im wiecej czytam o VR-ce tym bardziej odechciewa mi sie tego silnika pod maska dlatego narazie pozostanie poczciwy RP-k moze w jakiejs innej opcji kolorystycznej .
ale ten dzwiek... hmm cos piknego
hehe spokojnie jak tylko bedzie gotowka wykombinuje sie cos pod maskaMaygo99 pisze:rejden Dobrze nie ładuj bo muszę być jedyny w szcz-n
i tak i tak jest juz dobrze... a engine to zawsze mozna cos ciekawego wsadzic... i tego zyczerejden pisze:Narazie doprowadzenie auta blacharsko i lakierniczo do stanu ,ktory mnie zadowoli pochlonelo mnie w 100 % ,jak zakoncze ten etap srodek idzie do obszycia ,a pozniej trzeba wykombinowac cos z kolem. W tym sezonie watpie ,zeby zawitalo cos nowego pod maska.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości