[golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style - ZAKOŃCZONY !
Moderator: G0 Karcio
[golf mk3] Black Devil by POOREK
Ładne mk3 i felga też ciekawa. Fajnie wygląda przy czarnym aucie z tymi czerwonymi środkami.
Re: [golf mk3] Black Devil by POOREK
mikew_86 pisze: felga też ciekawa. Fajnie wygląda z tymi czerwonymi środkami.
dawaj foty POOREK
- pawka508
- Gadatliwa bestia
PeWu_GT,
A u Ciebie coś się dzieje?? ;>
A u Ciebie coś się dzieje?? ;>
Moje MK3 1zZzZZz http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=352628
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
mikew_86, dzięki wielkie
pawka508, coś tam się z lekka dzieje... ale przyznać się nie chce może jak dam czadu pierwszy to trochę pomyśli nad swoim postępowaniem http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=382149" onclick="window.open(this.href);return false; pociśnij mu!
PeWu_GT, a uważasz, że już jest ten czas żeby pokazać karty? ale jakby co to będzie na Ciebie
od czego by tu zacząć...
marzec za pasem, czasami lepiej jest zbierać fanty i nic nie mówić do rzeczy.. pisałem już że będzie jeszcze bardziej krzykliwie niż rok temu pytanie niektórych brzmiało: da się? no nie wiem.. chyba się da generalnie plan na zimę był wymienić oświetlenie, w rezultacie strzelił do głowy inny pomysł z oświetlenia zawitają takie rzeczy:
włącznik full opcja z halogenami na przód oraz tył:
żółte halogeny:
będzie powrót do pomarańczek ZKW:
blendy krótkie zrobione na czarny połysk:
oklepane Hella Projector Black z krzyżem Piotrek
ramki wymagały dorobienia dwóch zaczepów (itp. ), więc przy okazji padła decyzja o pomalowaniu ich na czarny połysk:
wyszło tak (dzięki Mateusz ):
lampy tylne.. nawinięte były ori hella crazy colours (red-black-red)... niestety tak, że gość wykręcił się dupą więc po dłuższych żmudnych poszukiwaniach, zmuszony byłem na nie ori hella crazy colours w każdym razie dzięki Piotrek :
no i tak od czasu do czasu używając photoshopa, wpadłem na pomysł przemalowania felg dla niektórych pewnie będzie to szokiem widać z resztą na jednym z powyższych zdjęć, że leżą przygotowane do malowania
zacząłem je z ciężkim sercem matowić z czerwonego koloru... 2 podejścia robiłem bo za pierwszym razem nie miałem serca zacząć matowić tego połysku czerwieni...
w momencie jak kupiłem farbę, zaczęło iść z górki osoby które przebywają ze mną trochę, wiedzą że od zawsze miałem słabość do tego koloru na felgach...
później przeniosłem robotę na jeden dzień do domu, ponieważ mrozy się wzmogły i nie szło wytrzymać w garażu:
felgi poszły do malowania razem ze znaczkami w grill i na klapę
zdjęcie ze znaczkami jest do bani bo było przy słabym świetle i obawiałem się że nie będę zadowolony z efektu jednak po odebraniu kół i zobaczeniu przy świetle dziennym, efekt był podobny jak rok temu, w momencie odbierania czerwonych dzięki Mateusz również, mam wiesz jaką nadzieję... haha
jako że pomarańczowe felgi wymagają jakiegoś dopełnienia oprócz znaczków, założyłem na dach bagażnik i pomknąłem do Mińska Mazowieckiego a z Mińska wracałem tak:
w garażu rozpakowałem tego kota w worku deska zostaje bez malowania kolorze żółto - pomarańczowo/czerwonym:
obecnie znaczek na klapę ma pomalowany środek na czarno, a front jest taki jak był..
to chyba narazie tyle można powiedzieć że poszedłem chyba w jakiś Hawaii Style zostało jeszcze trochę do zrobienia do zbliżającego się sezonu, niestety tak jak pisałem straciłem pracę i trzeba było trochę się zatrzymać z zakupami najbliższe plany są takie:
- odnowić polerkę rantów na kołach
- wymienić kierunkowskazy boczne na pomarańczowe, albo ewentualnie na zaślepki wolfsburg edition
- kupić uchwyt mocowania na deskę
- dokupić owiewkę thule 871XT
- jakiś xenon 4300, najchętniej coś ori
- zakręcić się za zrobieniem wysuwanych spryskiwaczy reflektorów
reszta to dalsze plany, które będą mam nadzieję sukcesywnie realizowane w dalszym odstępie czasu... trzy pierwsze punkty są dla mnie priorytetem no i chciałbym również wyskoczyć z xenonem żeby nie było później tego że dokładam czy coś w tym stylu spryskiwacze zdecydowanie przydałyby się do tego, owiewka odchodzi z tych sześciu rzeczy na ostatnie miejsce
generalnie nie uważam żeby fajerwerki strzelały, sam nie wiem co o tym myśleć... odbiło mi przez zimę i tyle poziom postawiłem sobie poziom rok temu wysoko i trudno go będzie chyba utrzymać zmieniając setup auta... próbkę czerwonego mam, wiec jakby co to można wrócić zawsze do stanu wyjściowego
podsumowując, sezon 2011 - bliżej niż dalej co akurat bardzo mnie cieszy....
pawka508, coś tam się z lekka dzieje... ale przyznać się nie chce może jak dam czadu pierwszy to trochę pomyśli nad swoim postępowaniem http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=382149" onclick="window.open(this.href);return false; pociśnij mu!
PeWu_GT, a uważasz, że już jest ten czas żeby pokazać karty? ale jakby co to będzie na Ciebie
od czego by tu zacząć...
marzec za pasem, czasami lepiej jest zbierać fanty i nic nie mówić do rzeczy.. pisałem już że będzie jeszcze bardziej krzykliwie niż rok temu pytanie niektórych brzmiało: da się? no nie wiem.. chyba się da generalnie plan na zimę był wymienić oświetlenie, w rezultacie strzelił do głowy inny pomysł z oświetlenia zawitają takie rzeczy:
włącznik full opcja z halogenami na przód oraz tył:
żółte halogeny:
będzie powrót do pomarańczek ZKW:
blendy krótkie zrobione na czarny połysk:
oklepane Hella Projector Black z krzyżem Piotrek
ramki wymagały dorobienia dwóch zaczepów (itp. ), więc przy okazji padła decyzja o pomalowaniu ich na czarny połysk:
wyszło tak (dzięki Mateusz ):
lampy tylne.. nawinięte były ori hella crazy colours (red-black-red)... niestety tak, że gość wykręcił się dupą więc po dłuższych żmudnych poszukiwaniach, zmuszony byłem na nie ori hella crazy colours w każdym razie dzięki Piotrek :
no i tak od czasu do czasu używając photoshopa, wpadłem na pomysł przemalowania felg dla niektórych pewnie będzie to szokiem widać z resztą na jednym z powyższych zdjęć, że leżą przygotowane do malowania
zacząłem je z ciężkim sercem matowić z czerwonego koloru... 2 podejścia robiłem bo za pierwszym razem nie miałem serca zacząć matowić tego połysku czerwieni...
w momencie jak kupiłem farbę, zaczęło iść z górki osoby które przebywają ze mną trochę, wiedzą że od zawsze miałem słabość do tego koloru na felgach...
później przeniosłem robotę na jeden dzień do domu, ponieważ mrozy się wzmogły i nie szło wytrzymać w garażu:
felgi poszły do malowania razem ze znaczkami w grill i na klapę
zdjęcie ze znaczkami jest do bani bo było przy słabym świetle i obawiałem się że nie będę zadowolony z efektu jednak po odebraniu kół i zobaczeniu przy świetle dziennym, efekt był podobny jak rok temu, w momencie odbierania czerwonych dzięki Mateusz również, mam wiesz jaką nadzieję... haha
jako że pomarańczowe felgi wymagają jakiegoś dopełnienia oprócz znaczków, założyłem na dach bagażnik i pomknąłem do Mińska Mazowieckiego a z Mińska wracałem tak:
w garażu rozpakowałem tego kota w worku deska zostaje bez malowania kolorze żółto - pomarańczowo/czerwonym:
obecnie znaczek na klapę ma pomalowany środek na czarno, a front jest taki jak był..
to chyba narazie tyle można powiedzieć że poszedłem chyba w jakiś Hawaii Style zostało jeszcze trochę do zrobienia do zbliżającego się sezonu, niestety tak jak pisałem straciłem pracę i trzeba było trochę się zatrzymać z zakupami najbliższe plany są takie:
- odnowić polerkę rantów na kołach
- wymienić kierunkowskazy boczne na pomarańczowe, albo ewentualnie na zaślepki wolfsburg edition
- kupić uchwyt mocowania na deskę
- dokupić owiewkę thule 871XT
- jakiś xenon 4300, najchętniej coś ori
- zakręcić się za zrobieniem wysuwanych spryskiwaczy reflektorów
reszta to dalsze plany, które będą mam nadzieję sukcesywnie realizowane w dalszym odstępie czasu... trzy pierwsze punkty są dla mnie priorytetem no i chciałbym również wyskoczyć z xenonem żeby nie było później tego że dokładam czy coś w tym stylu spryskiwacze zdecydowanie przydałyby się do tego, owiewka odchodzi z tych sześciu rzeczy na ostatnie miejsce
generalnie nie uważam żeby fajerwerki strzelały, sam nie wiem co o tym myśleć... odbiło mi przez zimę i tyle poziom postawiłem sobie poziom rok temu wysoko i trudno go będzie chyba utrzymać zmieniając setup auta... próbkę czerwonego mam, wiec jakby co to można wrócić zawsze do stanu wyjściowego
podsumowując, sezon 2011 - bliżej niż dalej co akurat bardzo mnie cieszy....
Ostatnio zmieniony pt mar 04, 2011 01:35 przez POOREK, łącznie zmieniany 4 razy.
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
www.vagradom.pl
- pawka508
- Gadatliwa bestia
POOREK,
Nie wierze i jestem w szoku ;] miałem właśnie iść spać ale jak to zobaczyłem to mi oczy tak się otworzyły że jeszcze przez jakiś czas będę patrzył z niedowierzaniem
Konkretne graty ogarnąłeś a ten kolorek wali z nóg i ta decha haha dobre ;];] , tak się zastanawiam co jeszcze masz w głowie i jeszcze się nie zaczą ten sezon a zastanawiam się co będzie na następny haha
Nie wierze i jestem w szoku ;] miałem właśnie iść spać ale jak to zobaczyłem to mi oczy tak się otworzyły że jeszcze przez jakiś czas będę patrzył z niedowierzaniem
Konkretne graty ogarnąłeś a ten kolorek wali z nóg i ta decha haha dobre ;];] , tak się zastanawiam co jeszcze masz w głowie i jeszcze się nie zaczą ten sezon a zastanawiam się co będzie na następny haha
Moje MK3 1zZzZZz http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=352628
[golf mk3] Black ??? by POOREK - changes, changes.. str 58
No no zmiana o 360 stopni ehhehe napewno wiele osób będzie w szoku
Powiem tylko tyle że pomimo takich znacznych zmian - wszystko przemyślane i zrobione z głową będzie robił robotę
Aloha pełną gębą
powodzenia i oby tak dalęj
Powiem tylko tyle że pomimo takich znacznych zmian - wszystko przemyślane i zrobione z głową będzie robił robotę
Aloha pełną gębą
- sekator87
- gr. świętokrzyska
- Kontakt:
no wszystkie zmiany na + będzie coś oryginalnego:)
Mój prawie GTI
/\ 22 str. Moja rajdówka - szukam sponsora /\
Komputerowa Diagnostyka VAG. Starachowice i okolice.
/\ 22 str. Moja rajdówka - szukam sponsora /\
Komputerowa Diagnostyka VAG. Starachowice i okolice.
Zima ma to do siebie, że chodzą dziwne myśli po głowie, będzie Pan zadowolony
- RafaelloW007
- Forum Master
hehe raczej o 180 ja wiedziałem o tych planach od dawna więc mnie POOREK nie zaskoczył ale i tak miło jest patrzeć jak ktoś skupia się na najmniejszych szczegółach, będzie konkretnie zwracał na siebie uwage w tym sezoniecookies pisze:No no zmiana o 360 stopni
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Re: [golf mk3] Black Devil by POOREK
zasnąłeś? na zimę 2011/2012 też już mam plan działania, chyba że coś mi się odwidzipawka508 pisze:POOREK,
dziękuję za miłe słowo zmiana jak najbardziej, zobaczymy moją minę jak poskładam bo przyzwyczaiłem się do tego czarnucha na czerwonym kole aporpo tego aloha to właśnie cały czas myślę nad tym czy dać duży pomarańczowy napis aloha na tylną szybę czy nie.. chodzą mi jeszcze po głowie pomarańczowe serca wheel-whores, tyle że jest to już strasznie oklepane i dużo osób to posiada... w sumie podobają mi się, ale jeszcze przemyślę cały temat tych naklejek...cookies pisze:No no zmiana o 360 stopni ehhehe napewno wiele osób będzie w szoku
Aloha pełną gębą
trochę było już samochodów z deską, więc można powiedzieć że nie będę pierwszy czy czarny golf był? tego nie wiem.. wiem ze jest niebieski jestem pewien że drugiego identycznego nie spotkam, reszta stanowi tłosekator87 pisze:no wszystkie zmiany na + będzie coś oryginalnego:)
czy zadowolony to zobaczymy... ale dobrze że już wiosnę widać zimo preczKaoz pisze:Zima ma to do siebie, że chodzą dziwne myśli po głowie, będzie Pan zadowolony
RafaelloW007, cieszę się że plany udało się pociągnąć niemal do końca bo tego się obawiałem teraz czekam co u Ciebie z planów wyszło
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
dobre zmiany sam mialem plan zeby dac deche na dach i zrobic auto w typowo "plażowym" stylu, ale jednak temat odpuszczam U ciebie zdecydowanie zmiana na lepsze czekam na foto fantow w komplecie na aucie
- Adrianao8
- Kombinator
- Kontakt:
Łoooo Panie ale pojechałeś mi osobiście czarnuch z 2010 bardzo się podobał, zobaczymy jak teraz to wszystko wyjdzie na gotowca
Będzie tłusto w temacie
Będzie tłusto w temacie
o proszę jednak dodałeś już zdjęcia Sam jestem ciekaw końcowego efektu jak juz wszystko będzie na czarnuchu
btw. i oddaj mi Projektory
btw. i oddaj mi Projektory
A jedna zdradziłeś plan zmian, a chciałem być pierwszy no trudno, auto będzie kładło na kolana...