Jak ktoś uważnie śledzi temat to widział co niecoolozwirski pisze:A ja kupilem sobie za czapke drobnych mkII i dlubie w garazu
Będzie gdzieś temat o tym mk2 skoro stąd zniknęło czy sza ?
Moderator: G0 Karcio
Jak ktoś uważnie śledzi temat to widział co niecoolozwirski pisze:A ja kupilem sobie za czapke drobnych mkII i dlubie w garazu
no to w zasadzie trzeba by wrócić z tematem do działu projektyolozwirski pisze:Bedzie SA ale nie problematyczny vems ktory wylecial z hukiem. Komputer to nowosc na naszym rynku oficjalnie jeszcze nie w sprzedazy. Jestem krolikiem doswiadczalnym ale za to cena jest promocyjna
mam nadzieje że sie nie obrazisz, przeniosłem zanim zobaczyłem ten wpis.... to juz niech zostanieolozwirski pisze: narazie niech wisi tu, przynajmniej dopoki nie odbiore i nie zrobie porzadnej aktualizacji.
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
w KFR Motors czyli w Kętrzynie i Kefir zamiast przy moim audi grzebie jakiegoś golfa ale w srode przywozi jedynke z niespodzianką do Ola i zabiera R32 spietego ze skrzynią 0B ...TAZ pisze:A gdzie to auto teraz się garażuje ??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 38 gości