[GOLF MK2] VR6 24v by TheBiSHoP
Moderator: G0 Karcio
Re: [GOLF MK2] VR6 by TheBiSHoP
26.02.2011
Kompetowanie wnętrza ciąg dalszy. Trafiły się fotele z Audi S3 więc grzchem było by ich nie kupić. Wymagają trochę kosmetyki, ale docelowo i tak w jakiejś tam przyszłości będzie cały środek obszywany. Tutaj wielkie podziękowania dla Tucka za pomoc w zakupie oraz Franka za spawanie mocowań do 4 rano =].
A na tył jakiś czas wcześniej trafiła już kanapa od Corrado.
Kompetowanie wnętrza ciąg dalszy. Trafiły się fotele z Audi S3 więc grzchem było by ich nie kupić. Wymagają trochę kosmetyki, ale docelowo i tak w jakiejś tam przyszłości będzie cały środek obszywany. Tutaj wielkie podziękowania dla Tucka za pomoc w zakupie oraz Franka za spawanie mocowań do 4 rano =].
A na tył jakiś czas wcześniej trafiła już kanapa od Corrado.
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
[GOLF MK2] VR6 by TheBiSHoP
nie no bez przesady ! nie ma takiego syfu przecierz nie raz siedzialem w tyum aucie, nawet niedawno,aprarat musial robic foty w jakis ekstremalnych warunkach.. a co do fotelikow w polaczeniu z deska jest calkiem niezle muuusze sie przymierzyc w nich
http://WWW.MLRD.PL" onclick="window.open(this.href);return false;
20.05.2011
Ostatnimi czasy w golfie wymiemiłem wszystkie kable. Miałem już dość pajęczyny pod deską, pod fotelami itp. Za podstawową posłuźyła wiązka z passata B3. Zostały dodane do niej przewody od mojego wyposażenia które już mam:
- kontrola zużycia klocków
- kontrola płynu do spryskiwaczy
- wyświetlanie poszczególnych drzwi na FISie
- climatronic
- elektryczne i podgrzewane foltele z przekaźnikami na skrzynce bezp.
- elektrycznie sterowane/podgrzewane lusterka
- elektrycznie sterowane szyby z domykaniem
- alarm z centralnym zamkiem
- przekaźniki świateł mijania, drogowych i przeciwmgłowych na skrzynce bezpieczników w wykożystaniem ori bezpieczników
- wymiana głównych kabli zasilających
- ...
jak i pare rzeczy już przyszłościowo
- wyciągnięcie z wiązki licznika lini CAN napędu, komfortu i infotainment (do nawigacji)
- przygotowanie pod Immo3
- instalacja do elektrycznie wysuwanej rolety
- przgotowane kable pod tylne elektryczne szyby
- ...
Generalnie do wiązki z passata doszło 240 metrów nowych kabli + z 20 - 30 metrów używanych
Uploaded with ImageShack.us
Wymieniłem też straszne uniwersalne przełączniki do szyb na panelik z Audi A8
I w mojej chorej głowie zrodził się następny chytry plan
Ostatnimi czasy w golfie wymiemiłem wszystkie kable. Miałem już dość pajęczyny pod deską, pod fotelami itp. Za podstawową posłuźyła wiązka z passata B3. Zostały dodane do niej przewody od mojego wyposażenia które już mam:
- kontrola zużycia klocków
- kontrola płynu do spryskiwaczy
- wyświetlanie poszczególnych drzwi na FISie
- climatronic
- elektryczne i podgrzewane foltele z przekaźnikami na skrzynce bezp.
- elektrycznie sterowane/podgrzewane lusterka
- elektrycznie sterowane szyby z domykaniem
- alarm z centralnym zamkiem
- przekaźniki świateł mijania, drogowych i przeciwmgłowych na skrzynce bezpieczników w wykożystaniem ori bezpieczników
- wymiana głównych kabli zasilających
- ...
jak i pare rzeczy już przyszłościowo
- wyciągnięcie z wiązki licznika lini CAN napędu, komfortu i infotainment (do nawigacji)
- przygotowanie pod Immo3
- instalacja do elektrycznie wysuwanej rolety
- przgotowane kable pod tylne elektryczne szyby
- ...
Generalnie do wiązki z passata doszło 240 metrów nowych kabli + z 20 - 30 metrów używanych
Uploaded with ImageShack.us
Wymieniłem też straszne uniwersalne przełączniki do szyb na panelik z Audi A8
I w mojej chorej głowie zrodził się następny chytry plan
Patrz o tym nie pomyślałem, ale może kiedyś =], to elektrycznie regulowana, podjeżdźająca po wyciągnieciu kluczyków kolumna z A8
Widziałem na własne oczy jeszcze nie w Golfinie a już robi wrażenie Jeszcze raz serdeczne dzięki za ogarnięcie BorataTheBiSHoP pisze:Patrz o tym nie pomyślałem, ale może kiedyś =], to elektrycznie regulowana, podjeżdźająca po wyciągnieciu kluczyków kolumna z A8
No Łukasz taka kolumna to byl by zupelny szal paly w mk2 wiem ze dasz rade Ten golf to jest i tak jak z przyszlosci ma lepsze bajery niz nowszed auta Pozdrawiam
w zasadzie nie ma już co dawać rady, Jest w pełni przygotowana, dorobiony wałek kierowniczy oraz dolne mocowanie, zrobiona wiązka do komputera sterującego tylko jeszcze nie było czasu tego włożyć.master13 pisze:wiem ze dasz rade
23.05.2011
No i jest. Elektrycznie regulowana w dwóch płaszczyznach kolumna kierownicy z Audi A8. Posiada funkcje maksymalnego podnoszenia i wjeżdżania po wyjęciu kluczyków i powrotu do zaprogramowanej pozycji po ponownym włożeniu.
krótki film niestety wieczorem
" onclick="window.open(this.href);return false;
I z takich bardziej przyziemnych rzeczy halogeny wyglądające jak ori i dymione kierunki Fift.
]
No i jest. Elektrycznie regulowana w dwóch płaszczyznach kolumna kierownicy z Audi A8. Posiada funkcje maksymalnego podnoszenia i wjeżdżania po wyjęciu kluczyków i powrotu do zaprogramowanej pozycji po ponownym włożeniu.
krótki film niestety wieczorem
" onclick="window.open(this.href);return false;
I z takich bardziej przyziemnych rzeczy halogeny wyglądające jak ori i dymione kierunki Fift.
]
- el Kozako
- Forum Master
Podziwiam
R.I.P. CzarnyCzarnuch
R.I.P. PiaskowyCzarnuch
Third MKII in progress - jurney to the vr6
viewtopic.php?f=87&t=565756
R.I.P. PiaskowyCzarnuch
Third MKII in progress - jurney to the vr6
viewtopic.php?f=87&t=565756
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Stary rządzisz
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo