[mk2] by Poncek17
Moderator: G0 Karcio
- micab
- Forum Master
- Kontakt:
na szerokim też jest dobrze, chociaż oczywiście na wąskich z chromami byłby dopiero pełen kozak do tego kilka dodatków kultowych i byłoby coś naprawdę pieknego, namawiam Poncka na taką metamorfozę, ale na razie trochę się opiera, chociaż już coraz mniej :D:D
co do dylematu polerka czy mat.........hmm no nie jest prosto się zdecydować, napewno mat też ma niezły urok, trzeba się naprawdę zastanowić nad tym
[ Dodano: Pon Maj 29, 2006 23:37 ]
wrzucam trzy foty fajnie zrobionych pirelek, jak dla mnie kozaki
co do dylematu polerka czy mat.........hmm no nie jest prosto się zdecydować, napewno mat też ma niezły urok, trzeba się naprawdę zastanowić nad tym
vw, bmw, ford, mercedes, peugeot, nissan, fiat,
- Adrian1980
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
micab pisze:na szerokim też jest dobrze, chociaż oczywiście na wąskich z chromami byłby dopiero pełen kozak do tego kilka dodatków kultowych i byłoby coś naprawdę pieknego, namawiam Poncka na taką metamorfozę, ale na razie trochę się opiera, chociaż już coraz mniej :D:D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
no czarne jak dla mnie wygladaja ekstra
teraz to juz po zawodach felgi poszly do polerki Matowe tez pieknie wygladaja ale ja wole polerke za tydzien juz beda siedziec w golfie Micab sprezynki biore jak dostane wyplate skontaktuje sie z toba dobrze golfina usiadla Bede nowe czyste dekielki w pirelkach,juz sie nie moge doczekac odbioru
Nord-vag.pl