Tak a wy dziwicie się potem dlaczego ci wszyscy jepłolowce mówią o VW dresowóz
tego co wrzucił tą dresiarską muzyczkę z włoszczowej do lochu wtrącić
Megga nuta do golfera :)
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Re: Megga nuta do golfera :)
Dobra, trochę mnie poniosło ale poważka na YT często widzę komentarze, a że Golf to dla Ch..i i łysych kiboli oraz dla wieśniaków spod włoszczowejkarol_VW pisze:Kontrust, Najlepiej sprawę w sądzie załóż.. wyluzuj..
Po prostu szkoda mi tego jak widzę osoby, które jadą MK3 w niepomalowanym i wiejskim body-kicie słuchając "Majteczki w kropeczki" albo "Miała matka syna..."
OPEL - Ohne Power Ewig Letzter
Haha popieram, wpada w ucho i to jest najgorsze Dla śmiechu można słuchać.
Ale przyznam ze trzeba mieć dystans żeby takie coś wsadzic do swojego golfika i wyjechać.
Dla mnie golf to auto z duszą i czyjaś głupia opinia mnie mało co interesuje niech sobie mówią co chcą , czy to dla dresów czy dla kogoś innego.
VW Golf Forever!
Ale przyznam ze trzeba mieć dystans żeby takie coś wsadzic do swojego golfika i wyjechać.
Dla mnie golf to auto z duszą i czyjaś głupia opinia mnie mało co interesuje niech sobie mówią co chcą , czy to dla dresów czy dla kogoś innego.
VW Golf Forever!
- BartekMK2
- Mały gagatek
niestety mam wioche Pakiet Thunder ale na dniach wylatuje ;d puki co wiocha z ta nutą by była.. ale Nutka zarąbista niema co ukrywać