[GOLF MK4] by szczep, KW_Lorinser_WOB_Hella_US'y
Moderator: G0 Karcio
- michkali
- Użytkownik
- Kontakt:
[GOLF MK4] by szczep po polerce
Teraz lakier wyglada jak nowy, zakladac kolo i bedzie Mega
Było Mk3 GTI: viewtopic.php?t=239772" onclick="window.open(this.href);return false;
Jest Vw Lupo: viewtopic.php?f=91&t=558440" onclick="window.open(this.href);return false;
Jest Vw Lupo: viewtopic.php?f=91&t=558440" onclick="window.open(this.href);return false;
na pewno wpadnę jakoś w maju o ile przemo nie zabije mnie cenątruckman, TDI'ka masz to zapraszamy
szczep, Przecież ten Golfa za pół roku zmieni kolor na ,,jasny podkład,, po tylu polerkach hehe Ale fakt Efekt ładny
Był Golf III 1.8 G-STYLE ----------- Był Passat B5 1.8T AirRide ----------- Jest Audi typ43
- duzy_przemo
- Gadatliwa bestia
Re: [GOLF MK4] by szczep po polerce
Bez obaw, miejscami jest jeszcze z czego zbierać.Wegiel pisze:szczep, Przecież ten Golfa za pół roku zmieni kolor na ,,jasny podkład,, po tylu polerkach hehe Ale fakt Efekt ładny
- Arkadiush
- Forum Master
- Kontakt:
No wygląda super, powiedz mi bo swój lakier znasz najlepiej, jak miałeś jakieś większe ryski to normalnie zebrała polerka? Ja za miesiąc oddaje auto do lakiernika na kilka zaprawek i też uderzę do Przema na polerke.
MERCEDES BENZ SL 500 R129 V8
viewtopic.php?f=89&t=190930&start=0
[I][I][I][I][I][I][][][][] - 60% UKOŃCZONE MK4
Arkadiush, powiem ci szczerze że po polerce jak zobaczyłem auto to było o wiele żywsze niż do tej pory, a ryski elegancko polikwidowane, wczoraj przy woskowaniu wszystko sprawdziłem sobie
- daniocrack
- Forum Master
- Kontakt:
ta miejscowka nie jest czasami kolo makro jak ostatnio tam bylem to jeszcze byly dystrybutory ale polerka nawet wyszla musze to w realu zobaczyc bo foty nie oddaja calego efektu
myśle że też dojde do takiego poziomu z mk4 jak Ty że każdy bedzie chwalił naprawde ładna sztuka Gulfa
Witam
alu prezentują sie zajebiście,jesli mógłbyś powiedzieć nazwę i gdzie takie można zakupić byłbym wdzięczny(PW).Pozdrawiam
alu prezentują sie zajebiście,jesli mógłbyś powiedzieć nazwę i gdzie takie można zakupić byłbym wdzięczny(PW).Pozdrawiam
wywaliłem dziś nakrętki od tylnej regulacji, Golf siadł dodatkowe 20mm koło się chowa w nadkolu przestanie mrozić i wpada koło
- Arkadiush
- Forum Master
- Kontakt:
Widziałem na spocie, wtedy już była dobra glebaszczep pisze:wywaliłem dziś nakrętki od tylnej regulacji, Golf siadł dodatkowe 20mm koło się chowa w nadkolu przestanie mrozić i wpada koło
MERCEDES BENZ SL 500 R129 V8
Stwierdzam że jesteś rzeźnik heheszczep pisze:wywaliłem dziś nakrętki od tylnej regulacji, Golf siadł dodatkowe 20mm koło się chowa w nadkolu przestanie mrozić i wpada koło