I znowu musimy czekac :p Nawet nie napiszesz na jakie padl wyborKonradzikIV pisze: dzisiaj zamówiłem felgi na sezon 2011, 15 lub 22 będą u mnie zapewne pojawi się jakieś foto
Na Jakis spocikach mozna cie zobaczyc ?
Moderator: G0 Karcio
I znowu musimy czekac :p Nawet nie napiszesz na jakie padl wyborKonradzikIV pisze: dzisiaj zamówiłem felgi na sezon 2011, 15 lub 22 będą u mnie zapewne pojawi się jakieś foto
stare czyli które ??Gapa006 pisze:KonradzikIV Stare felgi będą na sprzedaż czy zostają u Ciebie ?
w tym roku na pewno Austria, Nysa, Mania co dalej zobaczymyGORAJ pisze:Na Jakis spocikach mozna cie zobaczyc ?
nakręcę coś dziś i wrzucę wieczoremQCHARZ pisze:można zobaczyć jakiś filmik na którym widać jak działają dodatkowe zegary??
No i rozpoczęcie sezonu w KrakowieKonradzikIV pisze:w tym roku na pewno Austria, Nysa, Mania co dalej zobaczymy
on ma tyle felg że musisz się określić dokładnie firmą i rodzajemKonradzikIV pisze: KonradzikIV Stare felgi będą na sprzedaż czy zostają u Ciebie ?
stare czyli które ??
sprzedaneGapa006 pisze:BBS RC
no to mała szydera....gluszcz pisze: Koło wiadomo jakie będzie ...... kontrowersyjne Po mojemu będzie idealnie pasować do usa .
za mocny japoniecSebek pisze:no to mała szydera....
air ride.gluszcz pisze:W tym aucie brakuje jeszcze jednej rzeczy
chromowany grill jomgluszcz pisze:W tym aucie brakuje jeszcze jednej rzeczy ,ale bedziemy o niej mysleć w 2012
nie - jest idealnie, mam filmik wrzucę dziś wieczorem jak będę w domu.Wojtek pisze:a tak swoją drogą, to te dodatkowe wskaźniki nie zasłaniają Ci starych i kompa??
chociaż jeden co zna się na rzeczyKoVal pisze:chromowany grill jom
jak coś mam do komplety chromowane lustrachromowany grill jom
Oj raczej nie kierownik lubi ostrą jazdę więc odpadagluszcz napisał(a):W tym aucie brakuje jeszcze jednej rzeczy
air ride.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 28 gości