Problem z siedzeniem
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Problem z siedzeniem
Witam, mam problem w moim Golfie4 z fotelem od kierowcy. Moja zona chciala go przesunac do przodu i od tego czasu fotel caly czas jezdzi, nie blokuje sie, mial juz ktos podobny problem ??
Problem z siedzeniem
Oczywiście - wystarczy zajrzeć pod spód - i zobaczyć czy przypadkiem się nic nie odkręciło ... lub informatycznie mówiąc - zawiesiło ...
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
- VWaldini81
- LDZ
Problem z siedzeniem
Miałem dokładnie tak samo. Żona chciała przesunąć fotel i się coś zacięło. Tam się po prostu klin blokuje w pozycji otwartej i fotel jeździ do przodu i tyłu. Fotel wyjąłem, rozebrałem tą blokadę przeczyściłem nasmarowałem i jest już . Jeszcze z drugiej strony mnie to czeka, bo ciężko się odblokowuje.
Problem z siedzeniem
DokładnieVWaldini81 pisze:Fotel wyjąłem, rozebrałem tą blokadę przeczyściłem nasmarowałem
Czasem się zasyfi i trzeba to przeczyścić..
A na przyszłość - nie dawaj żonie prowadzić
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
- guziolek
- Forum Master
- Kontakt:
Re: Problem z siedzeniem
O i to jest rada zasługująca na pochwałę!Kamel pisze: A na przyszłość - nie dawaj żonie prowadzić
Dzieki panowie !! poradzilem sobie wydaje mi sie ze przyczyna byly mrozy, poruszalem troche fotelem i przyciskiem i naprawilo sie. Pozdrawiam
Witam - u mnie problem jest tego typu że wsiadł jegomośc i cos trzask , po przyjeżdzie do domu zagladam a tam pod prawym fotelem leży sprezyna i kawałek metalu podobnego do duzej kropli wody ,myslę ze jest to klin blokujący ruch fotela do przodu lub tyłu i oczywiscie fotelem nie ruszy .
Mam pytanie czy można to jakoś naprawic czy ktoś to robił czy juz rozgladać się za innym siedziskiem.
Serdecznie pozdrawiam.
Mam pytanie czy można to jakoś naprawic czy ktoś to robił czy juz rozgladać się za innym siedziskiem.
Serdecznie pozdrawiam.