Chyba wszyscy to pamiętają sadząc po fotach co niektórych i leżakowaniu pod kołamiKoVal pisze:no troche wtedy daliśmy do piecagluszcz pisze:nie pamietam dobrze bo gorąco było![]()

Moderator: G0 Karcio
Chyba wszyscy to pamiętają sadząc po fotach co niektórych i leżakowaniu pod kołamiKoVal pisze:no troche wtedy daliśmy do piecagluszcz pisze:nie pamietam dobrze bo gorąco było![]()
Frykas pisze:ja jak przyjechałem to już byliście w stanie leżącym
chwila refleksjiczajaa22 pisze:Chyba wszyscy to pamiętają sadząc po fotach co niektórych i leżakowaniu pod kołami
FOCH, to moj to bus cateringowy, czy ten z polerowanym plackiemgluszcz pisze:hm chyba bus cateringowytruckman pisze:przeciez byly tam samochody bez rantow i naciagow., żartuje ale w mk4/bora może 1-2 nie miało rantu a polerowany placek , nie pamietam dobrze bo gorąco było
![]()
Sebek pisze:FOCH, to moj to bus cateringowy, czy ten z polerowanym plackiem
no to jedziemy do Roten....KonradzikIV pisze:no to malujemy
pomyślimy jak to wszystko wyjdziegluszcz pisze:no to jedziemy do Roten....
Płot byś odnowił chociaż bo już rdzą zachodziKonradzikIV pisze:
no to malujemy
a Ty odnawiasz płot na ulicy na której jesteś drugi raz w życiu ??czajaa22 pisze:Płot byś odnowił chociaż bo już rdzą zachodzi
na razie coś takiego tylko :QCHARZ pisze:KonradzikIV,zrobiłeś filmik liczników, jestem ciekawy jak to wygląda po odpaleniupozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości