[ VR6 BLUE FOX EDITION ]
Moderator: G0 Karcio
jutro coś tam będe robił przy zabudowie, lecz jeszcze nie będzie obita do końcaDawca_Nerek pisze:Ty Fox_00, buduj wkońcu bo ja właśnie zakupiłem głośnik i teraz musze podpatrzec jak najlepiej poskładac w bagażniku
spoko, tutaj mozna pisac i oceniać całe autkokropek pisze:sorry, że nie o bagażniku
tylko 500zł z prawie nowymi oponamikropek pisze:ale strasznie podobają mi się twoje kółka,
pewnie sporo zapłaciłeś.
już kiedyś się tym bawiłem, ale wolę VTkropek pisze:jeszcze w temacie felg dla innych: http://www.alufelgi.pl/przymierzalnia.php
[ Dodano: Pią Maj 26, 2006 17:35 ]
a teraz mi powiedzcie...
jakimi kolorkami obić siedzenia i kanape
boczki będą czarne...
a co do siedzeń i kanapy to w gre wchodzi, albo
-czarno-kremowe,
lub
-czarno niebieskie (pod kolor samochodu bym chciał ale ciężko znaleźć taką skórkę )
no jeśli chodzi o avatara no to jest to VirtualCockney pisze:Fox_00 pisze:tylko 500zł z prawie nowymi oponami
Koledze raczej chodzi o te kolka z avatara, ale to jest VT
A dzisiaj przez chwilkę wolnego czasu robiłem zabudowę bagażnika
Przy zabudowie są otwierane boki, aby dostać się do "ukrytej" apteczki, gaśnicy, oraz trójkąta ostrzegawczego.
Również jest zrobiony otwierany dół, aby dostać się do koła zapasowego i kluczy
wszystko jest w stanie prawie gotowym, a mianowicie brakuje najważniejszego ... - wzmacniacza i jeszcze trzeba kilka rzeczy "uatrakcyjnić"
następne fotki być może już jutro, z założonymi boczkami drzwiowymi
- Dawca_Nerek
- Forum Master
bassowa 800 tylko w bagażniku będzie, a reszta w boczkach od drzwikropek pisze:a z tego co widzę to oprócz wzmacniacza, którego jeszcze nie zamontowałeś to tylko 1 głośnik jest w bagażniku ?
tzn wczoraj przy próbie z kumpla wzmacniaczem rozsadziło mi ją przy wkrętach, tam gdzie była poskręcana ale dzisiaj zostało wszystko zrobione perfektFox_00, a to wogóle zagra? Ta skrzynia nie za mała? tzn. bardzo płaska mi sie zdaje
teraz tylko muszę kupić jakiś wzmacniacz i będzie OK
a grać jak narazie gra lecz bez wzmacniacza
- barteKKK03
- V.I.P.
Zabudowa wyszła Ci bardzo ładnie, zastanawia mnie tylko gdzie jest "wentyl" w tej obudowie. Pewnie dlatego, że go nie ma to Ci rozsadziło skrzynkę. Ja będę musiał u siebie pomyśleć o podobnej zabudowie, ale nie ze względu na bass tylko żeby zabudować butlę z gazem , a ta na nieszczęście ma 60l.
Czy resztę głośników też będziesz pakował Xplid'a?, czy mieżysz w coś z lepszymi parametrami z wyższej półki.
Ja mam u siebie na podszybiu 100 Xploid'a, ale chyba ucieknę z innymi na drzwi i syczki na podszybie. Taka konfiguracja zdecydowanie lepiej brzmi. Miałem tak w poprzednim autku
Pozdro i wytrwałości w dalszych pracach.
Czy resztę głośników też będziesz pakował Xplid'a?, czy mieżysz w coś z lepszymi parametrami z wyższej półki.
Ja mam u siebie na podszybiu 100 Xploid'a, ale chyba ucieknę z innymi na drzwi i syczki na podszybie. Taka konfiguracja zdecydowanie lepiej brzmi. Miałem tak w poprzednim autku
Pozdro i wytrwałości w dalszych pracach.
Pozdrawiam MarCin
[color=red][url=http://dorob.fotogalerie.pl/]Moje portfolio[/url][/color]
[color=red][url=http://dorob.fotogalerie.pl/]Moje portfolio[/url][/color]
ujście powietrza jest po lewej stronie i jest wogóle nie widocznedorob pisze:Zabudowa wyszła Ci bardzo ładnie, zastanawia mnie tylko gdzie jest "wentyl" w tej obudowie. Pewnie dlatego, że go nie ma to Ci rozsadziło skrzynkę.
a reszta głośników to będzie taka nieznanej firmy
ale za jakiś czas to zmienie - jak będe mógł na to sianko przeznaczyć
- silent_rob
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
A więc na dzień dzisiejszy zabudowa jest prawie skończona, zresztą znajdzie się tam inny głośniczek 1400W
ale zabudowe narazie już przystroiłem
Ostatnio musiałem sobie zrobić nowy boczek bagażnikowy, gdyż kiedyś podczas wypadku (gdy pijany Pan zrobił mi dziure do bagażnika) lekko popękała
To jest stary boczek:
a to już jest nowy boczek który sam osobiście robiłem
No i na mojego samochodu znalazła się nasza forumowa naklejka, lecz tylko na jakiś czas gdyż pracuje nad projektem nowej naklejki dla Grupy Wlkp którą chciałbym serdecznie pozdrowić
No i narazie to wszystko
ale zabudowe narazie już przystroiłem
Ostatnio musiałem sobie zrobić nowy boczek bagażnikowy, gdyż kiedyś podczas wypadku (gdy pijany Pan zrobił mi dziure do bagażnika) lekko popękała
To jest stary boczek:
a to już jest nowy boczek który sam osobiście robiłem
No i na mojego samochodu znalazła się nasza forumowa naklejka, lecz tylko na jakiś czas gdyż pracuje nad projektem nowej naklejki dla Grupy Wlkp którą chciałbym serdecznie pozdrowić
No i narazie to wszystko
Ostatnio zmieniony pn cze 05, 2006 18:04 przez Fox_00, łącznie zmieniany 1 raz.
- barteKKK03
- V.I.P.