arturek320,
no niestety, u mnie takie dziurska się porobiły na mieście, że chyba dopiero w czerwcu koła założę, jak załatają
Będziesz dobrym slalomem jeździł i 20/h hehe ale ludzie będą trąbiććććć
Moderator: G0 Karcio
arturek320,
no niestety, u mnie takie dziurska się porobiły na mieście, że chyba dopiero w czerwcu koła założę, jak załatają
pawka508 pisze:nie jest dużo droższy od TA ale może lepszy w sumie ja na swego nie narzekam jeszcze
Wojtek pisze:gewinde już siedzi ??
Dzięki, zdjęcia będę musiał zrobić jakieś i pod koniec tygodnia wrzucę, muszę furę umyć, bo może nie widać, ale jest tak brudna że wstyd pokazywać w całości,cookies pisze:No jest piknie więcej zdjęć prosimy
Ale że co podobne, z której stronyEasy pisze:Ogólnie autko bardo ładnie się prezentuje, zdjęcie zrobione podobnie jak u Wojtka.
Bo tamto po prostu było z tych ChinMakTheDon pisze:tamto poprzednie bylo zbyt chinskie
A tak na razie musi być.matisim pisze:skoro gwint jest to co tak wysoko?
Foty jakieś postaram się zrobić i wrzucić, niżej na razie nie mogę dać, ponieważ dalej nie pokręcę, bo koło oprze się o kolumnę, w tej chwili jest na styk, muszę zakupić dystanse i to przynajmniej 5mm jak mierzyłem, do tego jeszcze nie ruszałem błotników, ale do Majóvwki na pewno się wyrobie. Docelowo myślę tak zejść jeszcze z 2 cm na całości. Co do gwintu, to jak na razie jestem bardzo zadowolony, prowadzi się super, choć jest jak dla mnie twardy, no ale tego się spodziewałem i po to to kupiłem, przód ciężko ugiąć, masakrycznie twardy, skok jakiś cm, tył mógłby też taki być, ale jest już miększy. Zejść można bardzo nisko, z przodu to jeszcze 10 cm mam gwintu, także jest czym kręcić.Fredi88 pisze:ale tez fote dales jedz jakas porządną sesje strzel
No i prosi sie ciut nizej bo szpara spora zostala...
jak mozesz to opisz jeszcze jak sie raceland sprawuje
Dzięki, będzie niżej na pewno, ale nie spodziewajcie się że położę go jak Wojtekvr6syncro pisze:koło niezłe ale śrubą przydało by się pokręcić w
to moze wywal sprezynki pomocnicze... nakretki pojda automatycznie do gory... i dystans bedzie zbedny.A r t u r pisze:bo koło oprze się o kolumnę, w tej chwili jest na styk, muszę zakupić dystanse i to przynajmniej 5mm jak mierzyłem, do tego jeszcze nie ruszałem błotników
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 30 gości