Witam jestem nowym właścicielem golfa mk2 z silnikiem 1.6 GTD. Auto ma już intercooler
, wspomaganie orginalne założone w warsztacie VW. Poza tym jest polakierowane ale w przyszłości myślę o odnowieniu lakieru. Mam w planach pewne przeróbki, ale widząc Twoje auto jestem pełna podziwu- climatronic od mk4 to jest coś. Nie znam się na tych zawieszeniach, sprężynach itd, więc chciałam kilka informacji uzyskac bezpośrednio od Ciebie. Najpierw chciałam zacząc od wymiany elektryki i założenia centralnego, alarmu później el szyb no i może lusterek. O ile to nie tajemnica jaki był koszt elektryki u Ciebie (dla ewentualnego porównania). Myślę poważnie również nad podniesieniem mocy ale nie wiem czy w tym silniku można coś jeszcze zrobic, a jak nie to od jakiego auta mam szukac silnika by pasował? Przy wymianie silnika potrzebne jest nowe zawieszenie- w sensie mocniejsze itd? Climatronic sam montowałeś czy jakiś mechanik Ci zakładał? Na razie to tyle pytań bo nie chcę Cię zasypywac zbyt dużą ich ilością. Bardzo dziękuję z góry za ewentualne informacje. Nowy klubowicz.