Passat B5FL (3BG) AVF Variant -Pastuch FreeStyle
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: Passat B5FL (3BG) AVF Variant -Pastuch FreeStyle
mój kumpel na Nankangach zrobił ponad 70tys i problemów nie było....
no to zaciekawiłeś mnie tą oponą jak założysz przetestuj i daj znać czy warto kupić bo mam 2 do wymiany 18" i coś by trzeba było kupić
falla_x, widzisz, a tak się chin obawiałeś
Jutro zaplanowana zabawa przy aucie, tak chociaż na chwilkę bo nie wytrzymam. W trakcie delegacji nakupiłem troszkę sprzętu i już wszystko powinno być w domu, więc....
Jutro zaplanowana zabawa przy aucie, tak chociaż na chwilkę bo nie wytrzymam. W trakcie delegacji nakupiłem troszkę sprzętu i już wszystko powinno być w domu, więc....
Seria próbna robiona na zamówienie, teraz przymiarka na aucie ile trzeba ewentualnie zebrać z grubości.
Rydzu ładne centrowanie żeś pierdutnołRydzu pisze:Seria próbna robiona na zamówienie
No ale będzie pewność, że będzie się to ładnie trzymało kupy
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
nie wiem czy akurat kupy, ale powinno być dobrze, a i dystansik chyba mały nie jestKamel pisze:będzie się to ładnie trzymało kupy
Centrowanie być musi a że wersja na zamówienie to mogłem sobie wymyślać Dystans spory bo od tej grubości zaczynam przymiary...jak będzie za dużo to zbieramy po 5mm i dalej. Teraz trzeba załatwić śruby do testów.
idziesz pełną parą do przodu, a u mnie więzieniem marzeń wciąż pieniądze są
dobrze że Ty nie masz takich problemów i jesteś blisko założenia letniego obuwia
dobrze że Ty nie masz takich problemów i jesteś blisko założenia letniego obuwia
M4N14K, uwierz, że kasa ciężko składana przez sezon zimowy, na niektóre rzeczy nadal sobie nie mogę pozwolić z budżetu jaki przeznaczam na auto. Dzisiaj sprzedałem swoją MFD, szkoda że w chwili obecnej nie mam co kupić w jej miejsce....teraz pada śnieg u mnie, więc mam więcej czasu do skończenie felg.
Felgi jeszcze nie gotowe, ale musiałem zobaczyć jak dystanse pasują.
Przód i tył na 25 mm, opona jeszcze 225/45 ale nowy komplet na 215/45. Widzę tylko że śruby chyba za długie na próbę kupiłem:
Przód i tył na 25 mm, opona jeszcze 225/45 ale nowy komplet na 215/45. Widzę tylko że śruby chyba za długie na próbę kupiłem:
Udało się, mam to co chciałem
Windows 6 CE, dotykowy ekran, sprzęt dedykowany do VW. Telefon, telewizja, możliwość podpięcia dwóch ekranów, wejście audio/video, wejście kamery cofania, czytnik SD, USB, sterowanie z kierownicy, Iphone i wiele innych bajerów które trzeba spokojnie podpiąć i uruchomić
To na pocieszenie że śruby dostałem do kół za krótkie (musiałem odesłać i czekam na nowe 5mm dłuższe) i że zabrakło materiału na dwa kolejne dystanse...
Dzisiaj tez przyjechał zderzak teraz czekam na klapę i można oddawać auto do lakiernika.
Windows 6 CE, dotykowy ekran, sprzęt dedykowany do VW. Telefon, telewizja, możliwość podpięcia dwóch ekranów, wejście audio/video, wejście kamery cofania, czytnik SD, USB, sterowanie z kierownicy, Iphone i wiele innych bajerów które trzeba spokojnie podpiąć i uruchomić
To na pocieszenie że śruby dostałem do kół za krótkie (musiałem odesłać i czekam na nowe 5mm dłuższe) i że zabrakło materiału na dwa kolejne dystanse...
Dzisiaj tez przyjechał zderzak teraz czekam na klapę i można oddawać auto do lakiernika.
bedzie lakierowana klapa i zderzak czy cus jeszcze planujesz malowacRydzu pisze:Dzisiaj tez przyjechał zderzak teraz czekam na klapę i można oddawać auto do lakiernika.
[b]Karawan[/b] http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2213977#2213977
[img]http://images35.fotosik.pl/149/072854d67748354f.jpg[/img].
[img]http://images35.fotosik.pl/149/072854d67748354f.jpg[/img].
Tylko klapa i zderzak. Błotniki zostają z kierunkami bo teraz mam dwa duże lusterka ale bez kierunków. Jak lusterka się zmieni to będzie konieczność wymiany błotników.
Wtedy to dopiero będzie trudno auto sprzedać....bo po takim dzwonie
Wtedy to dopiero będzie trudno auto sprzedać....bo po takim dzwonie