Kołatanie z przodu podczas gazowania...
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Cos mi stuka tak jakby razem z obracającymi się kołami przednimi, (a moze raczej lewym, bo raczej z lewej strony), gdy gazuje na luzie to nic nie slychac wiec mam nadzieje ze silnika to nie dotyczy , czasem jade i tez nic nie slychac roznie raz sie pojawiaja te stuki raz znikaja, ogolnie jak przygazuje i puszcze gaz lub wrzuce na luz to samochod jedzie i nie stuka, dopiero jak depnę trochę to sie zaczyna, co to moze byc? ;p mam podejrzenia ze moze lozysko albo przegub ale czemu by nie zrobic tematu, moze ktos z was mial podobny problem z gory dzieki i pozdrawiam :)
- jaras99
- Mały gagatek
- Kontakt:
mi wygląda na przegub, powoli umiera. na maxymalnie skręconych kołach pokręć się trochę w kólko i słuchaj czy coś tłucze.
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Re: Kołatanie z przodu podczas gazowania...
sprawdze czy tlucze jutro czy po jutrze
ile kosztuje przegub tak btw, jakiej firmy, ile za wymiane +/- no i czy mozna wymienic 1 strone a drugiej nie ruszac? ; p
dzieki i pozdro
ile kosztuje przegub tak btw, jakiej firmy, ile za wymiane +/- no i czy mozna wymienic 1 strone a drugiej nie ruszac? ; p
dzieki i pozdro
- jaras99
- Mały gagatek
- Kontakt:
można wymieniać jeden. a co do ceny to szukaj orientacyjnie na alle....
Szukam tej samej przyczyny. W innych postach koledzy podpowiadają, że to może być wina sworznia wachacza.
Ja jutro jadę do mechaniora, i zobaczymy.
Ja jutro jadę do mechaniora, i zobaczymy.
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
zrobili, przegub wew i zewnetrzny z prawej strony, lacznie 380, juz nic nie stuka