[golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style - ZAKOŃCZONY !
Moderator: G0 Karcio
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
[golf mk3] Black ??? by POOREK - changes, changes.. str 58
cookies, tak jak pisałem, również moje niedoczekanie ale z czarnym środkiem też ładnie dajesz...
M4N14K, zobaczymy jak będzie może twoje pierwsze wrażenie nie będzie takie złudne i rzeczywiście nie będzie się podobać
dzisiaj był kawał ładnego dnia, wieczorem trzeba było wyregulować reflektory po kompletnym rozkręceniu tak żeby nie oślepiać innych użytkowników drogi tak wiec przez jakieś 4h samochód latał z takim frontem, bo aż się nie chciało później zdejmować:
czyli front jak front... generalnie jak większość bardziej dopieszczonych czarnuchów na forum...
a lampy świecą po prostu... tak jak lampy z prawdziwego zdarzenia... światło daje mocny strumień, bardzo ładnie skupione światło... h1+h1 to przy tym jakieś świeczki
M4N14K, zobaczymy jak będzie może twoje pierwsze wrażenie nie będzie takie złudne i rzeczywiście nie będzie się podobać
dzisiaj był kawał ładnego dnia, wieczorem trzeba było wyregulować reflektory po kompletnym rozkręceniu tak żeby nie oślepiać innych użytkowników drogi tak wiec przez jakieś 4h samochód latał z takim frontem, bo aż się nie chciało później zdejmować:
czyli front jak front... generalnie jak większość bardziej dopieszczonych czarnuchów na forum...
a lampy świecą po prostu... tak jak lampy z prawdziwego zdarzenia... światło daje mocny strumień, bardzo ładnie skupione światło... h1+h1 to przy tym jakieś świeczki
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
www.vagradom.pl
- Adrianao8
- Kombinator
- Kontakt:
POOREK, Jest ładnie, ma się rozumieć że znaczek będzie pomarańczowy
Każdy posiadacz projektorów od Hellenki jest tego samego zdania co Ty
Każdy posiadacz projektorów od Hellenki jest tego samego zdania co Ty
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
czego zdejmowac? projektorow? myslalem ze to docelowe lampyPOOREK pisze: tak wiec przez jakieś 4h samochód latał z takim frontem, bo aż się nie chciało później zdejmować:
i wlasnie dlatego szukalem ich do siebie... xenon tez jakis wkladasz czy na normalnych zarowkach zostanie?POOREK pisze:a lampy świecą po prostu... tak jak lampy z prawdziwego zdarzenia... światło daje mocny strumień, bardzo ładnie skupione światło... h1+h1 to przy tym jakieś świeczki
- stolniczkow
- Forum Master
- Kontakt:
Chyba chodziło mu o to, że od założenia do wieczornej regulacji minęły 4hFredi88 pisze:myslalem ze to docelowe lampy
POOREK, ładnie to wyszlo
Czarne S3 1.8T - Dynosoft, MG Motorsport - 276km/365Nm
Grupowy chiptuning Aligator (DynoSoft) Katowice
Grupowy chiptuning Aligator (DynoSoft) Katowice
no w końcu zakładaj resztę fantów i zapodaj zdjęcia
a te projektory to już możesz oddać dla wujka w zamian dostaniesz te co ci się tak strasznie podobały
jest miodnie
a te projektory to już możesz oddać dla wujka w zamian dostaniesz te co ci się tak strasznie podobały
jest miodnie
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Re: [golf mk3] Black ??? by POOREK - changes, changes.. str
dokładnie, do tego żółte halo, pomarańczowe kierunki i braAdrianao8 pisze:POOREK, Jest ładnie, ma się rozumieć że znaczek będzie pomarańczowy
zaraz będziecie się ze mnie śmiać lampy założyłem, wyregulowałem, polatałem trochę i zdjąłem chcę poskładać wszytko z dnia na dzień a nie tak w kawałkachFredi88 pisze:czego zdejmowac? projektorow? myslalem ze to docelowe lampyPOOREK pisze: tak wiec przez jakieś 4h samochód latał z takim frontem, bo aż się nie chciało później zdejmować:
w sumie to chciałbym xen 4300 ale jestem totalnie wycykany z kasy a przydałoby się jeszcze spryski do tego zrobić dobrze że chociaż pracę od nowa zacząłem, bo z siedzenia w domu to bida tak jak wspomniałem wyżej nie mam też pomysłu na zamocowanie deski, bo bagażnik kupę kasy kosztuje i nie wiem czy jest sens kupowania go po to żeby używać pół roku.... a pasy do ładunku nie wiem czy nie będą z deka chałowo wyglądaćFredi88 pisze:xenon tez jakis wkladasz czy na normalnych zarowkach zostanie?
dziękistolniczkow pisze:POOREK, ładnie to wyszlo
nie dostanę bo sprzedałeśPeWu_GT pisze:a te projektory to już możesz oddać dla wujka w zamian dostaniesz te co ci się tak strasznie podobały
nawet nie mam czasu go poskładać, brudny stoi w garażu po ostatnich deszczach a zdałoby się go umyć zanim trochę fantów pozamieniam wody dziadek na podwórku jeszcze po zimie nie pociągnął, a na myjce wysokociśnieniowej to g.... sobie mogę poza tym jeszcze zimno nocami jest może w piątek znajdę trochę czasu i jak będzie ładna pogoda to coś podziałam ale wody ni ma... więc wyjdzie w praniuPeWu_GT pisze:no w końcu zakładaj resztę fantów i zapodaj zdjęcia
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
POOREK, golfik na sezon się odmieni będzie sii
Gratki awansu do projektów
Gratki awansu do projektów
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
łooooooooo heniu w projektach to teraz sie musisz do tych "pomerańczowych" dodatków przyłożyć żeby lipy nie bylo
No tak jak Fredi88 mówi musisz działać by nie zwalić nic, Gratki za awans, kiedy oblewamy ?? na kmr pw ci wysłałem .
POOREK, o kurczaki, gratki awansu
ORANGE setup będzie robił szał Jesteś świrus konkretny
ORANGE setup będzie robił szał Jesteś świrus konkretny
Mój Ex GTI Edition- RH ZW2, MTS-Technik, Hella Black Magic, H1 Smoked. http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=180827
No graty fajne pozbierałeś nowy setup powinien wyjść bardzo dobrze czyli tłusto
Moje auto: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p= ... #p4524290/" onclick="window.open(this.href);return false;
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
dzięki Panowie, w sumie zaproszenie było od środy chyba, ale nie było czasu uporządkować wszystkiego i dopiero przeniesiony w niedzielę... w każdym razie mniejsza z tym bo nie o to tutaj chodzi miło mi bardzo, uważam że awans może na wyrost, może nie, ale z dużym zapasem wiary, że drzemie tutaj potencjał mimo że nigdy nie był to dla mnie priorytet, bo dział jak każdy inny, dziękuję bardzo jeszcze raz przez takie działania jeszcze bardziej chce się działać, postaram się przykładać tak jak do tej pory i nie spoczywać na laurach no i za to wnętrze się wziąć w wolnej chwili...
jutro mam dzień wolny także na pewno coś podziałam przy autku tym bardziej że dobrą pogodę zapowiadają nie wiem czy zdążę go poskładać, skręcić... muszę go dokładnie umyć, przyjrzeć się gdzie zima narobiła szkód, nawoskować i dopiero można coś zmieniać na wiosenny setup kupiłem dzisiaj pasy do mocowania deski, trochę piankowej otuliny do rur hydraulicznych żeby jakoś wyglądało to mocowanie deski do belek.. żeby nie zniszczyć belek i deski.. jak się nie sprawdzi to będę musiał zainwestować w mocowanie do deski... ale powinno dać radę... zobaczymy!
jutro mam dzień wolny także na pewno coś podziałam przy autku tym bardziej że dobrą pogodę zapowiadają nie wiem czy zdążę go poskładać, skręcić... muszę go dokładnie umyć, przyjrzeć się gdzie zima narobiła szkód, nawoskować i dopiero można coś zmieniać na wiosenny setup kupiłem dzisiaj pasy do mocowania deski, trochę piankowej otuliny do rur hydraulicznych żeby jakoś wyglądało to mocowanie deski do belek.. żeby nie zniszczyć belek i deski.. jak się nie sprawdzi to będę musiał zainwestować w mocowanie do deski... ale powinno dać radę... zobaczymy!
Ostatnio zmieniony wt mar 29, 2011 22:55 przez POOREK, łącznie zmieniany 1 raz.
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- Adrianao8
- Kombinator
- Kontakt:
POOREK, nie ma lipy teraz musisz spać przy golfie