tez tak macie?? maly triczek :) <mk2>
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- guti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
tez tak macie?? maly triczek :) <mk2>
przy wyciagnietym kluczyku, przekrecam dmuchawe na max, wlaczam swiatla i teraz najwazniejsze mrugam raz długimi i drugi raz trzymam, wlacza sie wtedy dmuchawa, wlaczaja sie wycieraczki i spryskiwacz, moge np zamknac szybe elektryczna . u kolegi w passacie tez mu umylem szyby nie majac kluczyka nie wiem po co to jest i czy sa inne triki?? chetnie poznam, kiedys myslalem ze mam cos z instalacja, ale jak w passacie to zrobilem (pasek z 91 roku) to zmienilem zdanie i chyba ten typ tak ma
Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!
- Paweł Marek
- V.I.P.
powiem wam kiedy mi sie to przydalo
kiedys jechalem w trase w srodku nocy gdzies na zadupiu spalila mi sie stacyjka auto jechalo ale nie bylo swiatel procz postojowek dojechalem do celu trzymajac caly czas wajche od dlugich i dzieki temu mialem swiatla kierowcy z przeciwka mrugali ale coz inaczej nie szlo
kiedys jechalem w trase w srodku nocy gdzies na zadupiu spalila mi sie stacyjka auto jechalo ale nie bylo swiatel procz postojowek dojechalem do celu trzymajac caly czas wajche od dlugich i dzieki temu mialem swiatla kierowcy z przeciwka mrugali ale coz inaczej nie szlo
[url=http://www.fotosik.pl][img]http://images11.fotosik.pl/36/a966512880892d3b.jpg[/img][/url]
Smierc jezdzi szybko, ale ja jezdze szybciej.
MastaH Team :wink:
Smierc jezdzi szybko, ale ja jezdze szybciej.
MastaH Team :wink:
Diesla w mk2 to sie wogole odpala w kilka sekund nie potrzebujac do tego takiego trikudamian24 pisze:Nie bardzo jestem obeznany ale da sie wszystkie odpalić? Bez wyjatku diesel, benzyna?
Moze ktos napisze jak. To by był odjazd jakbym koledze fure bez kluczyka odpalił
I mam nadzieje ze nikt nie bedzie glosno tutaj pisal jak to zrobic, bo nie tylko zaufani czytaja forum