Akurat patrzyłem tylko na zdjęcia, nie czytałem reszty postów...Wojtek pisze:Ciekawe czy byś w ogóle zauważył jakby nie poruszenie wcześniej tematu te parę postów wyżejKaoz pisze:Wyszło całkiem pozytywnie, oprócz tego przycisku... jakoś to nie wygląda.
znalezione tu http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.ph ... start=1680" onclick="window.open(this.href);return false;
Skoro Ci się podoba to niech i tak będzie.Wojtek pisze:wg mnie jest okarturek320 pisze:fabrycznie ten przycisk nie jest malowany
Pewnie dlatego że mam czarną listwę, a nie lakierowaną.Wojtek pisze:to dlaczego sam masz czarny przycisk??Kaoz pisze:no to fabrycznie też nie wygląda
koło jak dla mnie jakaś pełna felga (np. od audi?), teraz autko znacznie odmłodniało i moim zdaniem pasuje coś "świeżego". Nie chodzi mi tu o to że Twoje koło jest do , tylko bardziej o coś co pociągnie dalej kurację odmładzającą.Wojtek pisze:jakie proponujesz??Kaoz pisze:teraz pasuje zmiana koła.
Niepotrzebnie się stroszysz, wyraziłem tylko swoją opinię... generalnie podoba mi się to co robisz, więc dlatego piszę co wg. mnie nie pasuje...