też jetem ciekawy, mam 205/40/17 ale gdybym miał teraz kupować gumy to raczej 195/40/17Wojtek pisze:Odebrałem w końcu opony na przód (195/40/17) zobaczymy ile się uda zejść niżej niż na 205
[mk3][OEM+]z miłości do detali
Moderator: G0 Karcio
- mariachi
- Użytkownik
- Kontakt:
[mk3][G-style][SQL audio]z miłości do detali _PO MALOWANIU_
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
[mk3][G-style][SQL audio] Golf - z miłości do detali /Wojtek
co Ci z tych opon jak felga nadal kupa ?Wojtek pisze:No i są nowe opony założone.
jak kupię felgi to będą jak znalazł. Niestety w mk3 mie ma tyle miejsca na koła jak w mk4 i koło musi mieć konkretny rozmiar. Jedyne w miare koła które są dostępne w ok wymiarach to rh zw1, a tego jest wiecej niż tych moich dezentów
No chwilę mnie nie było i już musiałam się cofać z 10 str
Powiem szczerze ,że jest mega ślicznie - autko dostało nowe życie - jednak nowy lakier robi szał
Zderzaki i listwy pod kolo jak dla mnie na wielki + , zawsze strasznie mi sie podobało , no i klameczki
Co do lotki bardzo dobrze że została czarna
Co do koła - to masz rację bardzo ciężko o coś fajnego w dobrych $$$$ no chyba że ma się bardzo dużo $$$ wtedy nie ma aż takiego problemu
Z niecierpliwością czekam na fotki wiosenne - no i obyś znalazł wymarzone koło
powodzenia
Powiem szczerze ,że jest mega ślicznie - autko dostało nowe życie - jednak nowy lakier robi szał
Zderzaki i listwy pod kolo jak dla mnie na wielki + , zawsze strasznie mi sie podobało , no i klameczki
Co do lotki bardzo dobrze że została czarna
Co do koła - to masz rację bardzo ciężko o coś fajnego w dobrych $$$$ no chyba że ma się bardzo dużo $$$ wtedy nie ma aż takiego problemu
Z niecierpliwością czekam na fotki wiosenne - no i obyś znalazł wymarzone koło
powodzenia
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Re: [mk3][G-style][SQL audio] Golf - z miłości do detali /Wo
Czego jesteś taki nieprzyjemny dla kolegi Fele dają radeKonradzikIV pisze:co Ci z tych opon jak felga nadal kupa ?Wojtek pisze:No i są nowe opony założone.
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
hehe on to lubilolo_golf pisze:Czego jesteś taki nieprzyjemny dla kolegi Fele dają rade
myślę że go zmobilizuje tymi komentarzami
lolo_golf, bo wie, że inaczej mnie nie przekona zresztą to takie koleżeńskie przekomarzanie się swoją drogą
cookies, Dzięki Aniu miło mi, że Ci się podoba
dziękilolo_golf pisze: Fele dają rade
nie musisz mobilizować, bo wiem, że już parę lat temu trzeba było je zmienić... nie martw się - szukam a że te mi nie przeszkadzają to nie napalam się na nic tylko chcę kupić takie co będą mi się bardzo podobały i będą miały ok rozmiarKonradzikIV pisze:hehe on to lubi
myślę że go zmobilizuje tymi komentarzami
cookies, Dzięki Aniu miło mi, że Ci się podoba
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Wiem, przecież się smieje Widziałem raz na żywo i zwraca na siebie uwagę a teraz jeszcze w nowym lakierze...Wojtek pisze:lolo_golf, bo wie, że inaczej mnie nie przekona zresztą to takie koleżeńskie przekomarzanie się swoją drogą
po 4 godzinnej walce z gwintem... ręce odpadają, ale wstępne ustawienie na sezon jest. Zdjęcia będą jak auto wymyję, pozakładam dekielki itd na razie spyfoto
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
no nie spodziewałem się że tak siądzie , ale plastikowego nadkola to chyba tam dużo nie zostało ,
to tak długo się schodzi z takim ustawieniem czy po prostu coś się zapiekło po zimie,Wojtek pisze:po 4 godzinnej walce z gwintem
w sumie tylko jedna nakrętka z ośmiu się zapiekła, ale na brutalną siłę nie ma przeproś natomiast każdą kolumnę myłem, potem drucianką czyściłem, potem smarowałem itd. Samo kręcenie nakrętkami to około 2 godzin (kontrujące się palcami kręci, gorzej jest z tymi górnymi, bo z dociskającą sprężyną idzie ciężko). Siadło jak siadło, jeszcze z 5 mm można urwać, na razie to tak wstępnie skręcone, żeby letnie gumy założyć
dziękibialko1991 pisze:siadł az miło