noname_conek pisze:![Obrazek](http://images39.fotosik.pl/204/a27bbbb0fce79a40m.jpg)
i pomyśleć że jakiś czas temu od tego zdjęcia wszytko się zaczęło...
to właśnie to zdjęcie gdzieś kiedyś wykopałem, sam nawet nie wiem skąd.... aaaa już wiem chyba... z kalendarza vwgolf
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
mając samochód w serii, zapisałem na dysku, po jakimś czasie odgrzebałem i szukałem czyj to golf! po długich żmudnych poszukiwaniach, kilka miesięcy, trafiłem w twój temat i od tamtego czasu cały czas regularnie zaglądam
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
nie mogłem auta znaleźć, myślałem że to jakiś z dawien dawna zakończony projekt... mniejsza z tym, właśnie ta fotka zjarała mnie na odwalenie swojego mk3 i to właśnie ta fotka była dziełem tego że moje koła wylądowały w czerwonym kolorze.. jest to pewnie dla Ciebie szokiem, ale śmiało powiedzieć że zainspirowałeś mnie
a koła które są powyżej, sprzedałeś chyba wczoraj, żeby było śmieszniej, gościowi który mieszka blok dalej
on pewnie ode mnie z lekka złapał zajawkę na czerwone kółko do czarnego lakieru, ale to akurat było tylko następstwo wygrzebania twojej fotki
![jezor :jezor:](./images/smilies/jezor.gif)
dobrze że uciekam od czerwonego, bo słabo wyglądałyby dwa bliźniaki blok po bloku...
rozpisałem się z deka... od tamtego czasu wiele się u Ciebie zmieniło, na mega plus... zupełnie inne auto, co najmniej jeden poziom wyżej niż w momencie kiedy go pierwszy raz zobaczyłem
jest czym jechać, jest na czym jechać, i wiele wiele innych
![bajer :bajer:](./images/smilies/bajer.gif)
powodzenia w dalszym składaniu klocków, jeśli mk3 pójdzie na sell to i tak zostanie gdzieś tam u mnie w głowie
mam nadzieję że zobaczymy się na którymś zlocie w tym sezonie, będzie okazja pogadać, obczaić auto i uścisnąć rękę kierownika
ahhh to "mk3 Conka"....
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)